Tips til Teen soveværelser

April 21

Tips til Teen soveværelser

Ligesom Beach Boys sagde i 1963, er en teenagers værelse et sted, hvor hun kan gå til at finde trøst og fred i den stadigt skiftende verden af ungdomsårene. Tiderne kan have ændret sig, men betydningen af en teen soveværelse har ikke. Teenagere har stadig brug for en sikker plads for selvudfoldelse, afslapning og produktivt arbejde. De bedste tips til teen soveværelser hjælpe forældre og teenagere arbejde sammen for at skabe nyttige, inspirerende og komfortable tilflugtssteder. Et velplanlagt soveværelse kan hjælpe en teen lykkes i krævende verden af moderne ungdom.

Funktionalitet

Teen soveværelser har til at tjene som både trøstende private rum og funktionelle arbejdsmiljøer. Teenagere har brug for soveværelser hvor de ikke kun fokusere på deres studier, men også slappe af og drømme. Et rummeligt skrivebord giver en Ungdomsværelset til spredt ud skolebøger og regneark, så han kan studere væk fra distraktioner af et Familieværelse eller køkken. Men teen soveværelser skulle være så funktionel, at et ungt menneske aldrig ønsker at forlade. For eksempel, før den tillader din teenager til at have et TV i sit soveværelse, overveje nylige undersøgelser, der har vist, at dette er forbundet med usund livsstilsfaktorer som dårlig kost og faldt læsning.

Organisation

God organisation i et soveværelse har fordele både for teenagere og forældre. En velorganiseret plads er relativt nemme at holde rene, fordi en teenager vil have et bestemt sted for alle hendes ejendele. Vigtige elementer som hjemmearbejde og tøj vil være mindre tilbøjelige til at gå mangler, at gøre morgenen lidt mindre hektisk. Hylder, skab arrangørerne og masser af skuffer hjælpe teenagere bevare overblikket. Teenagere kan gøre den organiserende processen mere interessant ved at vælge lagerbeholdere, kurve og skrivebord arrangørerne, der passer til deres personlige stil.

Selvudfoldelse

Først og fremmest andre overvejelser, teenagere brug for plads til selvudfoldelse, både bogstaveligt og billedligt. For eksempel, kreative teenagere kan ønsker at bruge deres soveværelser til at oprette og vise billeder eller at praksis musikinstrumenter. Når udsmykning, kan en teenager være interesseret i at vælge maling farver, møbler og dekorationer, der udtrykker hans værdier og smag; Dette bør fremmes, når budgetbegrænsninger tillader det. Siden ungdomsårene er sådan et vigtigt tidspunkt i den sociale udvikling, bør teenagere også tillades at fremlægge og arrangere soveværelser på en måde, der vil lette besøg med venner.

Planlægning

Teenagere, som får ansvaret for at designe og skabe deres egen soveværelser lære værdifulde livsfærdigheder om budgettering og følge op. Forældre skal arbejde med teenagere til at holde deres soveværelse planer, praktisk og omkostningseffektiv, men de bør give dem så meget selvstyre som muligt i planlægningsprocessen. Hjælpe teenagere holde overblikket i fokus, som de arbejder ud alle de detaljer, der holder dem begejstrede for projektet. Dette vil kun hjælpe dem, da de navigere i verden af uafhængige beslutningstagning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com