Tips til tomat havearbejde

November 30

Tips til tomat havearbejde

Gartnere, der dyrker tomater er som regel bekendt med tomat sundhedsmæssige fordele og en bred vifte af muligheder, forberedelse. Fordele ved dyrkning tomater er indiskutabel, ligesom enhver plante i din have, kræver de en dygtig gartner til at maksimere deres høst potentiale. Med en lille indsats har du mulighed for at dyrke tomater, der overgår kvaliteten af de tilgængelige i supermarkeder.

Køb sunde planter

Hvis du vælger for at starte med planter i stedet for frø, Sørg for at du vælger omhyggeligt. Din havearbejde færdigheder er gjort ubrugelige, hvis du ikke køber en kvalitet tomatplante. Kontroller, at du vælger de sundeste søger planter tilgængelige. Dette betyder at vælge planter, der har en mørk grøn udseende, en tyk stilk og ingen tegn overhovedet af blomster eller tomater vokser fra dem.

Fan af planter

Når dine planter begynder spiring, regelmæssig fanning hjælper dem udvikle bedre stængler. Hvis du bor i en særlig blæsende placering, dette er ikke et problem, men for dem der planter, indendørs eller som ikke får meget af en brise, når en plante spirer, lufte dem manuelt er en mulighed. Du skal blot placere et elektrisk ventilator foran dem og afgå sig løb til 10 minutter to gange dagligt. Udendørs fans er også tilgængelige for dem, der vokser uden for.

Beskytte dem mod kulden

Tomater er sommer planter og er ikke beregnet til at modstå barske vinter temperaturer, selv kortvarigt. Hvis en unseasonal frost forventes at finde sted, ikke er underlagt dine tomater kulden. Høste alle dine tomater, før frost ankommer og gemme dem i et køligt, mørkt sted mens de venter for dem at modnes.

Sollys er afgørende

Tomatplanter elsker sollyset og har brug for masser af det til virkelig trives. Plante dine tomater i den mest solrige mulig placering, hvis du vokser en udendørs have. Hvis din tomat vokser opstår indendørs, købe en fluorescerende vokse lys og placere planter direkte nedenunder dem i 13 til 18 timer dagligt at sikre de får så meget lys som de ville uden for.

Vand ofte

Vand din tomatplanter ofte og konsekvent som de vokser, at reducere din indsats kun Hvornår høst tid tilgange. At reducere vand før høst tomater giver sukker til at blive mere koncentreret, hvilket resulterer i en sødere produkt. Hvis du undlader at vand dine planter på en regelmæssig basis helst før høst, dog blossom vil langsomt tørre op og kan endda rot ud helt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com