Tjek listen til at bygge dit eget nye hjem

December 6

Tjek listen til at bygge dit eget nye hjem

Opbygning af et nyt hjem giver mange udfordringer. Mens dette projekt kan være meget spændende, skaber det også høje niveauer af stress og angst for mange boligejere. Ud over picking grundplaner og valg af farver, kræver opbygning af et nyt hjem mange indledende skridt til at sikre dit hjem er i overensstemmelse med gældende bygningsreglementer og giver en god ly for dig og din familie. En kontrolliste giver dig mulighed at holde styr på de mange krav, der er involveret i opbygningen af et nyt hus.

Professionel planer

Konsultere en professionel arkitekt for at hjælpe dig med at oprette skematiske til dit nye hjem. Disse fagfolk kan give præcise tegninger, der sikrer strukturelle stabilitet. Give din arkitekt med detaljerede oplysninger om dit hjem design samt din livsstil. Diskuter energi-effektive design, herunder vindue og dør placering, samt isolering, tagdækning og sidespor overvejelser. En erfaren arkitekt vil tilbyde nyttige forslag på grundplaner og design, der opfylder dine behov og passer til din sans for stil.

Koder og regler

Kontakt din lokale bygning afdeling for at finde ud af hvad bygningsreglementer styrer byggeri i dit område. Din bygning afdeling kan give dig en liste over krav, som nødvendige blueprint anmeldelser og nødvendige kontrolundersøgelser. Få eventuelle byggetilladelser før påbegyndelse byggeri på din ejendom. Ud over krav til by, Amt og kommune har nogle kvarterer kan også boligejer foreninger, der pålægger visse bygning bestemmelser.

Sammenlign entreprenører

Bede om bud fra mindst tre byggere. Ud over at sammenligne priser, kontrollere deres referencer og rådføre sig med tidligere kunder. Bede dem om at medtage forventede tidsfrister for alle faser af bygningen. Selv om du måske ønsker at underskrive en kontrakt med de billigste entreprenør, kræver denne heftig investeringer dybtgående forskning til at vælge den bedste bygherre for dit job. Få alle dine aftaler skriftligt. Konsultere en advokat til at udarbejde en entreprisekontrakt kan spare værdifuld tid og penge i fremtiden.

Finansiering

Byggeri lån adskiller sig fra hjem realkreditlån. Tjekke med din lokale bank, samt andre långivere, at finde den bedste rente til din anlægsfasen. Tag dine tegninger, samt byggeri skøn, til din bankmand for sin anmeldelse. Nyt byggeri lån kræver ofte inspektioner før frigive midler. Find ud af hvordan din banken betaler for arbejde på dit hjem, uanset om de kræver detaljerede redegørelser fra entreprenører eller give dig et engangsbeløb til at udbetale i dit eget skøn.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com