Tjekliste til at bygge dit eget hjem

December 18

Tjekliste til at bygge dit eget hjem

At vælge at bygge din egen home åbner op for en række fordele, fra at være i stand til at vælge den specifikke placering til at gøre små beslutninger om detaljer, der vil resultere i et hus, der passer perfekt til dine behov. Opbygning af dit eget hjem er imidlertid også en kompliceret og kostbar virksomhed. At kende trinene i processen er afgørende for at have en positiv hjem bygning erfaring.

Oprette et Budget

Oprette et budget er et af de første og vigtigste skridt at hjem byggeprocessen. På hvert trin af processen vil du blive spurgt hvad din pris grænser er, fra at købe jord til idriftsættelse design og betale for byggeri. Vælg et budget, der ikke strækker dine ressourcer for tynd. Arbejde med dine finansielle planner til at afgøre, om opbygning af dit eget hjem er muligt baseret på din økonomiske situation.

Få en Plot Plan

Når du køber vil et stykke jord at bygge på du blive udstedt en plot plan. Dette omfatter en vurdering af plottet, sammen med de specifikke grænser. Bygning på kanten af dit plot kan være en bekostelig risiko, især hvis sådan konstruktion overtræder lokale bygningsreglementer. Sørg for, at du ved, hvor du kan opbygge før du flytter videre.

Vælge et Design

Afregning på et hjem design er et af de mest spændende trin i processen. Du kan starte med dit eget design, så begynde at kigge på allerede eksisterende hjem design for vejledning. En af fordelene ved at bygge dit eget hjem er at vælge placeringen af værelser og arkitektoniske detaljer, men de fleste hjem bygherrer mangler teknisk viden for at få alt rigtigt uden hjælp. Selv så, er sætte dine ideer i en skitse en god måde at kommunikere din ideelle hjem til andre.

Få finansiering

Finansiering er et væsentligt element. At vide hvor meget du kan bruge, afhænger af de aktuelle markedsrenter, din indkomst og din forventede fremtidige indkomst mængden af din udbetaling, dine andre aktiver og din gæld. Din kredithistorie vil i sidste ende bestemme realkredit tilgængelige for dig. Sørg for at holde sig inden for dit budget samtidig at sikre tilstrækkelig finansiering til at bygge et hjem, du vil blive tilfreds med.

Forhandle en kontrakt

Vælge en bygherre og forhandle en entreprisekontrakt er et af de sidste administrative skridt i opbygningen af dit hjem. Bygherrer vil give i underentreprise med blikkenslagere, elektrikere og andre specialister til at bygge dit hjem fra bunden, så at vælge en velrenommeret builder med gode forbindelser og konkurrencedygtig pris tilbud er afgørende. Uanset hvilken builder, du vælger, bede om at se eksempler på tidligere arbejde i dit område for at give dig en idé om kvaliteten af konstruktionen. Få anbefalinger fra familie og naboer kan også hjælpe dig med at træffe et valg, vil du være komfortabel med.

Tilsyn med byggeri

Når konstruktionen af dit nye hjem starter, dit job er ikke. Gøre lejlighedsvise ture til byggepladsen til at sikre, at dit hjem er på tidsplanen. Dette vil også give dig en chance for at lære om hvordan huset er bygget i tilfælde du beslutter at foretage reparationer eller tilføje til huset i fremtiden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com