To Color værelse idéer

June 17

To Color værelse idéer

Begrænse maling og indretning farver i et værelse til to supplerende eller stærkt kontrasterende farver ikke kun indsnævrer ned utallige indretning valg du nødt til at gøre, det sikrer også at rummet vil se "sat sammen", men ikke over toppen vejen et mono-farvet værelse kan. Vælg en klassisk farvekombination som sort og hvid, hvis du er en traditionalist eller vælge en legende kombination som citrongul og cremet orange til at skabe en munter look.

Hvid og Orange

Køle af et værelse med sprød nautiske hvidt og saftigt orange, en jaunty parring, der er særlig velegnet til værelser i varme klimaer-- eller værelser tilhører mennesker, som ønskede, de boede i et varmere klima. Male væggene orange mens loftet, trim, døre og vindueskarme hvid for at gøre loftet føler højere. Skiftevis, bade værelse i alle hvide--vægge, tæppe, loft, møbler, alt-- og accent med lyse stænk af orange. Denne slags tofarvet stil, med en neutral farve dominerer, er meget nemmere at opdatere eller ændre end en to-farve stil, hvor begge farver er brugt i hele rummet.

Blå og elfenben

Fremmane en Wedgwood Kina plade eller en muntre Cape Cod hytten med kombinationen af blå og elfenben. Blå og elfenben kan se nautical og afslappet eller traditionelle, ligesom en viktoriansk børnehave, afhængigt af den måde, hvor farverne er indsat. For eksempel oprette et maritimt look af boligtekstiler en elfenben-walled værelser med indendørs og udendørs møbler af træ udstyret i navy blå lærred.

Grøn og brun

Rod et værelse med to earth farver grøn og brun, med inspiration fra snavs og planter. En grøn og brun stue kan være in-your-face og sjovt eller jordet og beroligende, afhængigt af nuancer af grøn og brun du vælger. For eksempel, grønne par mørke, lerede brun møbler med lime vægge til en edgy moderne look.

Sort og hvid

Jazz op i ethvert rum med den klassiske farvekombination af sort og hvid. Male en væg med flere lag af blank sort maling til en iøjnefaldende accent væg perfekt til visning af dine favorit maleri eller arrangement af indrammede billeder. Male resten af væggene hvide. Indrette rummet med en blanding af sort og hvid emner og vælge en natural-teksturerede gulvet som træ eller bambus tæppe fliser til at holde udseendet fra at være alt for skarp.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com