To gren til sikkerheden skrue Tips

August 12

To gren til sikkerheden skrue Tips

Sikkerhed skruer kan findes i mange forskellige stilarter, herunder en todelte skrue hoved stil. Disse skruer giver ekstra sikkerhed, fordi de er sværere at fjerne end konventionelle skruer, når de er på plads. Følge et par enkle installation tips til at sikre at du får mest ud af din sikkerhed skruer. Installere dem uretmæssigt vil efterlade dig med skruer du ikke kan fjerne. Der er to vigtigste fjernelsesværktøjer, som du kan bruge, hvis du nogensinde har brug at fjerne disse skruer.

Bruger

Sikkerhed skruer bruges når tyveri eller hærværk er et problem. Disse skruer bruges til at fastgøre væghængt pengeskab, offentlig badeværelse inventar og sikkerhedsdøre eller Vinduer. Sikkerhed skruer er designet så du kan nemt spænde dem på plads, men du skal bruge særlige skruetrækkere til at fjerne dem. Disse speciale skruetrækkere er nogle gange svært at finde og er dyrere end konventionelle skruetrækkere.

Installation Tips

Når du installerer installere nogen form for sikkerhed skruer, herunder todelte sikkerhed skruer, skruer kun halvvejs i deres forborede huller, indtil du har dem alle i sted og du er sikker på, de er alle linet op. Hvis du installerer en sikkerhedsdør, Sørg for det åbner og lukker korrekt, eller at andre dele du installerer er linet op og bevæge sig som de burde. Dette er en sikkerhedsforanstaltning, fordi når du installerer skruerne helt, vil du enten har brug for en specialitet skruetrækker til at fjerne dem, eller du bliver nødt til at få temmelig kreative for at fjerne dem uden at forårsage skade.

Speciale skruetrækkere

Du skal bruge en speciel todelte specielt skruetrækker til at installere denne form for skrue. Skruetrækkeren vil line op med den todelte del af skruen så du let kan stramme eller fjerne skruen. Hvis skruetrækkeren glider ud af sted, mens du bruger det, holde skruetrækker tip over skruen og roter det indtil det fangster på skruen igen. Drej skruetrækkeren med uret for at stramme skruen og mod uret for at fjerne den. Vær tålmodig – skal du anvende pres samtidig med denne skruetrækker.

Alternative fjernelse

Hvis du ikke kan finde en specialitet skruetrækker til din todelte sikkerhed skrue (eller bare ikke har penge til en) du kan bruge låsning tænger. Hvis du slibe ned to parallelle sider af din skrue med en vinkelsliber eller en mellemlang groft fil, kan du bruge låsning tænger til at slå hårdt ned på siderne af sikkerhed skruen. Stramme Tang i place og rotere dem mod uret for at fjerne skruen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com