To måder at måle jord højde

April 7

To måder at måle jord højde

Tværsnit af Palæstina er målt til en række forskellige årsager, såsom jord undersøgelser afsluttet med henblik på topografi og i planlægningen af foreslåede konstruktioner. Tværsnit af Palæstina bruges også til at udføre videnskabelige eksperimenter på virkningerne af klimaændringerne på jorden.

Landmåling

Jord landmåling teknikker til måling af jord højde omfatter anvendelse af en teknik kaldet udjævning, som bruger forskellige metoder til at måle elevation af et stykke jord eller en struktur bygget på et stykke jord. Nivellering som del af et land undersøgelse kan udfyldes ved hjælp af en metode, der er kendt som direkte eller differentlal nivellering, ved hjælp af en gradueret stang og en opmåling værktøj, såsom dumpy niveau, transit eller teodolitter.

Indirekte udjævning

Indirekte nivellering er en metode til nivellering ved hjælp af trigonometri teknikker, herunder lodrette vinkler og de vandrette afstand mellem visse punkter. For at fuldføre en nivellering teknik korrekt, skal der findes et punkt der har en kendt højde og er ikke tilbøjelige til at blive forstyrret eller flytte. Til processen af udjævning, en konkret post eller pind indsættes i et træ eller rod kan bruges som udgangspunkt for processen med udjævning skal udfyldes. Disse faste objekter, der bruges i nivellering er kendt som benchmarks.

Satellitter

I juni 2003 lanceret NASA en satellit, der er udstyret med tre lasere, med missionen at beregning af tværsnit af Palæstina på kloden ved at projicere pulser af grøn laser og infrarødt lys på overfladen af jorden med en hastighed på 40 gange i sekundet. NASA satellit, kendt som ICESat, rejser i kredsløb omkring jorden med en hastighed på 17.000 miles i timen med en mission til måling af de vertikale Karakteristik af jorden. Beregninger på jord elevation er lavet af oplysninger, der oprettes ved at måle tiden laser lyset tager for at rejse til og fra jorden kombineret med placeringen af satellit i kredsløb og retningen af satellitten instrumenter, ifølge NASA.

Målinger

Brugen af ICESat er designet til foranstaltning jord Opstalter og elevation Polaris plader og skove til at måle virkningerne af mennesker og natur på jordens klima. Som den første satellitsystem for beregning af tværsnit af Palæstina er ICESat også i stand til at måle elevation af skyer i atmosfæren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com