To typer af omvendt osmose membraner

November 1

To typer af omvendt osmose membraner

Omvendt osmose renser vandet ved passage gennem en semipermeable membran, der filtrerer forurenende stoffer. De to typer af omvendt osmose membraner almindeligt anvendt i hjemmet vandrensning er den tynde film sammensat og cellulose triacetatfibre.

Baggrund

De fleste omvendt osmose systemer består af en pre aktivkulfilteret, omvendt osmose membran, en lagertank og vandhanen for at levere den renset vand.

Cellulose triacetatfibre

Cellulose triacetatfibre membran kan behandle chlorerede vand men er modtagelige for bakteriel forurening. Dette filter filtrerer også kun ca. 93% af standard forureninger, ifølge avancerede vandfiltre.

Tyndfilm Composite

Avancerede vandfiltre rapporterer også, at den tynde film sammensatte membran filtrerer omkring 98% af standard forureninger og er mindre modtagelige for bakterier. Men tynd film sammensat membran er følsom over for klor og kræver, at et kulfilter forbehandle vandet for at fjerne klor.

Overvejelser

Ifølge Home vandrensere og filtre afhænger effektiviteten af et omvendt osmose system kvaliteten af prefilter patroner og membranen. Lavere kvalitet komponenter reducere ydeevnen for en vandfilter.

Membran udskiftning

Hjem vandrensere og filtre tyder på, at en tynd film sammensat membran udskiftes hvert 2 til 3 år. En cellulose triacetatfibre membran kan kræve hyppigere udskiftning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com