Tobiosho japanske have værktøjer

February 8

Tobiosho japanske have værktøjer

Tobiosho ahorn er en form for Acer palmatum japansk ahorn. Michigan State University er det en opretstående træ, der har den karminrøde efterårsfarver. Højden af dette træ vil afhænge af den rodstok, som det er podet. Traditionelle japanske haveredskaber kan bruges til at pleje din Tobiosho ahorn træ.

Udtynding saks

Japansk stil tyndere sakse bruger et enkelt stykke af stål til at oprette en håndtaget og klinge. To stykker er fastgjort sammen med nitter, stål eller skruer til at gøre en saks-lignende par af udtynding saks. Vingerne af japansk stil udtynding saks er lige og tynde med et karakteristisk punkt i slutningen. Selv om nogle sakse er enkel, metal utilitaristisk sakse, bruger nogle producenter træ på håndtaget. Udtynding saks er ofte fjederbelastede til at vedstå kæberne, medmindre du lægge pres på håndtaget. Udtynding saks kan bruges til at fjerne bud, unge vækst fra din Tobiosho ahorn træ.

Japansk sakse

Der er to generelle typer af japanske sakse. En type er med undtagelse af klinge form, identisk i byggeriet til udtynding saks. To heldragter blade og håndtere komponenter er samlet i en saks-lignende byggeri. De andre stil er meget lig den vestlige bypass grensakse. Denne anden type har en buet klinge, der også arbejder med en saks-lignende handling. Japansk sakse er designet til at skære tykkere grene, eller om den størrelse, som kan skæres ved hjælp af Western omgå grensakse.

Japansk beskæring Save

Japansk beskæring Save er back-Save. Tænder på disse sav skåret på pull slagtilfælde i stedet for push stroke. Selvom mindre skærekraft er bragt til at bære på tænderne, nedskæringerne er finere og har mindre opsplitning problemer. Japansk beskæring Save fås i en lang række figurer, herunder Save, at folde. Japansk stil beskæring Save kan bruges til at fjerne mellemstore til store grene fra din Tobiosho ahorn. Når en stor gren er fjernet, kan du bruge en japansk haven kniv til sommerferien gren krave for en mere æstetisk tiltalende beskæring sår. En japansk have kniven er en kniv på et håndtag, der kan variere fra ser meget gerne en traditionelle vestlige kniv til at have mere af en mejsel-point spids og ikke langs siden af bladet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com