Toilet afløb størrelser

January 1

Størrelsen af et toilet afløbsrør henviser til diameteren af røret. Retningslinjer er på plads, kaldet VVS koder, der er bestemmende for den mindste størrelse toilet afløbsrør er tilladt at have. Rør kan også være større, afhængigt af antallet toiletter i et hjem. Den stat du bor i vil sandsynligvis følge ensartede VVS koden, eller International VVS kode, som sætter disse forordninger.

Minimum Drain Pipe størrelse

Minimumsstørrelsen, som et toilet afløbsrør kan være er 3 inches i diameter, fordi afløbsrør kan aldrig være mindre end afløbet outlet på toilettet. Den gennemsnitlige størrelse af toilet afløb afsætningsmuligheder er lidt over 2 inches i diameter. 3-tommer minimum er på plads, så afløbsrør kan tilstrækkeligt håndtere dræning belastningen fra toilettet at røret vil være ansvarlig for gennemførelsen.

3 - eller 4-tommer størrelse

Et toilet afløb rør størrelse vil være enten 3 eller 4 inches. Hvis der er ekstra toiletter i et hjem, kan 3-tommer drain pipe størrelse ikke være tilstrækkeligt til at bære dræning belastningen af de alle toiletter. I dette tilfælde give VVS koder normalt dig et diagram på hvad ordentlig drain pipe størrelse bør være. I et hus, der har tre toiletter, for eksempel, vil du sandsynligvis nødt en 4-tommer drain pipe størrelse for toiletterne således at omfanget af dræning kan håndteres korrekt uden tilstopning.

Årsager til forskellige størrelser

Grunden til en 4 tommers afløbsrør kan være mere effektive under visse omstændigheder end en 3-tomme rør er fordi toilet afløb er en del af afløbet-affald-Vent system i hjemmet. Toilet afløbsrør faktisk forbinder til en udluftningsanordning linje eller vigtigste stak, som er afløbsrør fra andre anlæg, driftsmateriel, såsom Badeværelse håndvask og badekar. Du kan se toppen af denne aftræksrør stikke op gennem toppen af huset. Når drænvand fra toilettet når denne vigtigste stak, er den bredere 4-tommer rør mere effektive til at undgå træsko.

VVS koder

Uanset hvilket område du bor i staten eller community, hvor du bor og installere toilet VVS i vil følge VVS koder. Disse koder er at give sanitære dræningssystemer og beskytte mod begroning og driftsstop. De fleste lokale koder tage deres stikord fra de minimumskrav, der er afsagt af den ensartede VVS kode, som er udviklet af den internationale sammenslutning af VVS og mekaniske embedsmænd eller den internationale kode for VVS, givet af den internationale kode.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com