Toilet bredder & højder

January 11

Toilet bredder & højder

Folk ikke tænke normalt på den specifikke bredde og højdeforskelle blandt toiletter, men disse variationer kan være vigtige dele af dit badeværelse make-up. Fra højere stigende kommoder, der er perfekt til den ekstra høje person til kortere versioner, der kan være mere egnet til et barns badeværelse, kan toilet størrelser variere betydeligt.

Toiletter til børn

Enhver forælder eller underviser, der har været omkring små børn ved at små børn har brug for lidt toiletter. En standard-størrelse toiletstol vil forlade kortere ben dinglende og kan endda være årsag til ulykker for et barn, der ikke kan klatre op på sædet hurtigt. Selv om en børnestørrelse toilet er ofte upraktisk i hjemmet, skal de fleste børnehaver, daycares og grundskoler typisk have disse pint-størrelse versioner i deres badeværelser. Den amerikanske handicap Act (ADA) indeholder selv retningslinjer for installation af toiletter i offentlige bygninger såsom skoler. Eksempelvis bør højden af en børnestørrelse toilet (fra gulv til toppen af skålen) ikke være større end 12 inches for pre kindergartners og 15 inches for børn i børnehave gennem klasse seks.

Standard størrelser

En standard, eller typisk-størrelse, toilet til voksen brug kan have subtile variationer i størrelse afhængig af producenten og form. Mest moderne toiletter er ca 14 til 19 inches høj. Skål størrelse afhænger af, om du vælger en runde front eller aflange design. Runde front skåle, gennemsnitligt, måle til 27 inches, med aflange stil at være en større 29 inches. Derudover vil højden af vandbeholderen oprette ekstra inches til ethvert toilet. For eksempel, selv om en aflang model af American Standard har en skål, der sidder 16 1/2 inches over gulvniveau, er fuld højde 30 3/4 inches med en bredde på 15 1/8 inches.

Høje toiletter

Taller mellemstore toiletter er en perfekt pasform til den større enkelte, og kan være nødvendigt for mennesker med handicap. Ifølge ADA, skal tilgængelige skål højder være mellem 17 og 19 inches. Overordnede dimensioner for høj-type toiletter er typisk mindst 30 1/2 inches for samlet højde fra gulv til toppen af tanken og 20 1/4 inches for hele bredden. Som med enhver toilet produkt, kan disse dimensioner variere blandt producenterne. Forskelle kan være mest bemærkelsesværdige blandt produkter til erhvervskunder og privatkunder anvendelser.

Små rum

Hvis du har et ældre hus, er chancer at du har et mindre og mellemstore badeværelse. Mens moderne faciliteter er lavet at være rummelige arealer, lavet badeværelser gårsdagens at være rent funktionelle. Opdaterer en ældre badeværelse kan nødvendiggøre en små toilet. Selv om disse kommoder er lille i forhold til deres moderne modparter, de er lavet til voksne brug og er ikke det samme som et barns toilet. Ofte kaldet en kompakt toilet, er en små model ca 26 inches høj og 22 inches lang.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com