Toilet Reparation Lift kæde problemer

June 3

Indersiden af dit toilet skab kan ligne en meget kompliceret mekanisme, men det er faktisk temmelig simpelt. Vand fylder skabet indtil en flydende kugle slår det fra. Når du trykker på den flush håndtag, der løfter en kæde, der løfter en gummi stopgarn, som åbner et hul i bunden af skabet og skyller vandet ned i skålen. Den simpel kæde er nøglen til hele processen og kan forårsage alle slags problemer, hvis det ikke er installeret korrekt eller begynder at ruste.

Brudt kæde

Toilet lift kæder kan ætse over tid og pause. Hvis dette sker, vil det sandsynligvis være mens du prøver flushen toilet. Håndtaget vil pludselig føles løs i stedet for den sædvanlige modstand og rødmen lyd, du kan høre en metallisk støj fra inden for vand-skabet som kæden falder, og der bliver ingen flush. Ingen bekymring. Kæder er billige og let udskiftes; du slutte bare den til lift arm med en krog og stopgarn med den anden, forlader lige nok slæk så Stopgarnet kan falde og forsegle. Skær overskydende kæden med wire neglesaks.

Toilet kører konstant

Der er flere årsager til en kørende toilet. Hvis problemet er kæden, det vil have en af to årsager: enten kæden bliver for kort, så Stopgarnet kan ikke løse helt i ventilsædet, og du bare nødt til at løsne det og give det mere slæk; eller (mere almindeligt), overskydende kæde hængende ud Stopgarnet glide nedenunder under rødmen og forhindrer forsegling korrekt, når det kommer tilbage. Klip overskydende kæden, så det ikke glider under Stopgarnet.

Toilet vil ikke skylle helt

Hvis du skal holde i håndtaget gennem hele flush for at få skålen til helt tom, kunne det betyde lift kæden er for lang. Hvis det er tilfældet, er ikke Stopgarnet at få trukket op langt nok til at starte med når du trykker på håndtaget, og derefter falder det tilbage for hurtigt. Forkorte kæden ved blot at flytte krogen på Stopgarnet eller elevatoren arm til et hyperlink af kæden en tomme eller så tættere på midten. Test-flush mens du ser hvad der sker. Lift arm bør trække Stopgarnet hele vejen op, og det bør forblive indtil alt vandet løber ud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com