Toilet skål typer

March 12

Toilet skål typer

Uanset om du kalder det Ovale Kontor, porcelæn Gud, kan eller potte, er toilettet en permanent fastholdelsesanordningen i alle kulturer. Og mens den flush toilet er den mest almindelige toilet i USA, flere forskellige typer af toiletter er brugt i staterne og verden over.

Flush Toilet

En flush toilet er typen af toilet mest almindeligt anvendt i husholdninger og virksomheder i USA og Canada. Toilettet består af en porcelæn skål og tank med et rør, der bøjer sig så vandet kan ophobes i bassinet af skålen. Normalt lægger en plast eller keramik sæde til toppen af skålen, at mænd løfte for at urinere og hunner lavere for at fjerne. De fleste flush toiletter i private boliger har et håndtag, i nærheden af toppen af tanken hen til aktivere den rødmen proces og evakuere affald gennem rørsystemet. Nyere flush toiletter i mange virksomheder har en bevægelsesføler, beliggende i toilettet, der automatisk skyller toilettet for dig, når du flytter væk fra det.

Pissoir

Et pissoir er en type af toilet system overvejende bruges af mænd. Det er generelt lavet af porcelæn og er monteret direkte på væggen, flere fod fra jorden og er monteret på væggen med små udadgående nødblus på begge sider for beskyttelse af personlige oplysninger og et bassin i bunden at indsamle urin. Nogle urinaler, er som med flush toiletter, automatisk, mens andre har en manuel håndtaget på siden for at skubbe urinen gennem rørene tilsluttet bygningens affald system, fjernelse eller kloak.

Squat Toilet

Squat toilettet, også kaldet natural-position, toilet er meget udbredt i lande som Irak, Tyrkiet, Iran og landdistrikterne i Grækenland og Italien. Dette toilet håndvask er begge vand og beliggende direkte på gulvet. Toilettet skylder sin ' navn til holdning, at man må antage for at aflaste sig selv mens du bruger det. Mens bassinet er sunket direkte i gulvet, er der et toilet tank med en løftestang til at skylle monteret direkte på væggen.

Pit Toilet

En af de tidligste metoder af menneskelige affald fjernelse, udhus eller pit toilet er stadig udbredt i landområderne, og mange steder i udviklingslandene. Disse toiletter består normalt af et sæde installeret på en bænk over et meget dybt hul eller grøft gravet i jorden. Nogle har ingen plads, og består af et enkelt hul i gulvet over hullet eller grøft, hvor en person kan lindre sig selv. Disse toiletter har ingen rødmen systemet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com