Toiletter stilarter

September 28

Toiletter stilarter

Borte er dagene af en golde, uinteressante hjem toiletter, der er simpelthen en husstand nødvendighed. Moderne dekoratører kan skabe stilfulde badeværelse udseende, der er reflekterende af design stilarter spænder fra bad huse i det gamle Rom til konkrete moderne mesterværker og næsten alt i mellem.

Romerske toiletter

Få inspiration fra de gamle Middelhavsområdet og oprette et vaskerum med inspiration fra bad huse af Rom. Start med et mellemrum, der får masser af naturligt lys. Tilføje en over-sized badekar, kobber type armaturer og riflet kolonner. Stærkt drapere delikat hvid eller elfenben stof omkring vinduer til at gøre din egen gardiner. For en unik føler, stencil eller maling faux vedbend på væggene. Stock badeværelse hylder med falsk romerske vaser eller en dekorativ urne. Komplet look med marmorfliser på gulve og vægge.

Konkrete stilarter

Opret en moderne toiletter design med en underspillet konkrete indretning. Denne minimalistiske design æstetik forbinder enkel funktionalitet med et slankt og struktureret look. Et mere moderne udseende end marmor eller keramik, beton kan omdanne en "blah" toiletter i et hjem udstillingsvindue. Brug hældes beton bordplader, dræn eller bøtter til at oprette din egen vision af, hvad en toiletter skal se ud. Den rå skønhed af denne plastisk byggemateriale er, at du kan designe næsten enhver form, som du kan forestille dig. Selv om meget dyre, kan konkrete badeværelse entreprenører arbejde med dig at gøre sfæriske dræn eller endda en trekantede badekar.

Børns stilarter

Fyld dit barns badeværelse med en følelse af fantasifulde lune. Typografier for børn omfatter et utal af kreative anvendelser af farve, temaer og meget mere. Start med en specifik, centrale idé som dyr, figurer, gummi duckies eller en under havet koncept. Start ved at male toiletter med en lys nuance. Tilføje stenciled eller håndtegnede billeder og mønstre, der supplerer dit tema. Som et let alternativ, sætte op en tapet kant. For eksempel, hvis du vælger en under hav tema, vælge en fisk-fyldt kant. Udfør udseende med en matchende badeforhæng, toilet sædebetræk, Tandbørsteholder og håndklæder.

Spa stilarter

Designe en afslappende oase i dit hjem toiletter. Besøge et spa er en overdådig luksus for mange, men at have din helt egen, behøver ikke at være en enorm omkostning. Oprette en ren, neutral plads, der er fri fra knick knacks og husholdningernes rod. En spa-stylet toiletter bruger klog kabinet til at skjule daglig brug elementer såsom væv, dental værktøjer, shampoo og mere. Male væggene en let-on-the-øjne farve som beige, tan eller elfenben. Gøre flise gulve og bagsiden stænk koordinere med familien neutral maling farve, som du vælger. Tilføj i en afslappende antydning af naturen ved at vælge et træ forfængelighed og udsmykning med enkle udseende planter såsom bambus. Komplet look med et par jorden-tonet duftende sæber, Duftlys og blød Plys håndklæder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com