Tøj tørretumbler Panel fjernelse

April 12

Når du åbner panelet tilbage i en tørretumbler, er din første bekymring sikkerhed. Deres anden bekymring er at vide, hvorfor du åbner op din tørretumbler, da dette vil påvirke din metode til åbning. Din tredje bekymring er at holde styr på alle de små skruer, som din tørretumbler ikke bliver sikkert at operere, indtil du har sat det tilbage sammen.

Sikkerhed

Før du endda nærmer tørretumbleren, afbryde strømmen til dit bryggers (eller garage, eller hvor du har din tørretumbler). Dette kan virke ekstrem, men med niveauet af magt en tørretumbler anvendelser det er bedre at forebygge end at helbrede. Selv efter afskære magt, afmonterer tørretumbleren.

Et andet punkt at huske er adgang. Træk din tørretumbler ud langt nok fra væggen for dig at have nem adgang og behagelig bevægelse mens du er tilbage der. Hvis du har hylderne over din vaskemaskine og tørretumbler, trække det ud langt nok at du ikke vil smække dit hoved stående op.

Endelig har din handy værktøj, før du begynder at arbejde. Du ønsker en stjerneskruetrækker, arbejdshandsker og et rimeligt dybt plastik kop.

Typer af paneler

Tørretumblere har som regel en eller to paneler. Med one-panel tørretumbler, vil du fjerne det hele. Med en to-panel tørretumbler, panelerne dække to dele af udstyr: motor og elektrisk system med én, og kontrol med den anden. Som du fjerner afhænger hvorfor du adskillelse din tørretumbler. Med nogle to-panel tørretumblere, bliver du nødt til at fjerne en for at få adgang til den anden som de nogle gange overlapper hinanden.

At fjerne panelet

At fjerne panelet er en totrinsproces. Fjern skruerne og derefter fjerne panelet. At fjerne skruerne er en temmelig enkel opgave. Brug din skruetrækker til at fjerne dem, være omhyggelig med at placere skruerne i din kop nemt finde dem når du er færdig. Hvis der findes flere typer af skrue, kan du bruge forskellige cups.

Når det drejer sig tid til at tage panelet ud, sætte på din arbejdshandsker først. Arbejdshandsker komme ofte i vejen for arbejde med en skruetrækker, men undertiden kanterne af en bagpanelet kan være skarpe. Det kan tage lidt kraft at få panelet. Dette er normalt for mange modeller, men vær sikker på ikke at bøje metal under panelet, hvis du vil være i stand til at sætte det tilbage senere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com