Tøjvask & Ammans Layouts

May 23

En tøjvask og Ammans kombination er en løsning på problemet med indeholdende dryppende støvler og våde frakker, og skulle folde ren, tørret frisk tøj på køkkenbordet. Alt dette kan gøres på en velplanlagt Tøjvask/Ammans, holde rod og svineri ud af de vigtigste levende områder. Hvor meget plads du afsætte til rummet dikterer, hvordan det er konstrueret, men et fuldt funktionelt værelse kan arrangeres der passer til alle behov.

Tøjvask udstyr

En vaskemaskine og en tørretumbler bør være tilstrækkeligt. Ekstra apparater kan dog være påkrævet. Afgør hvor mange maskiner du har brug for, hvis de er front - eller foroven, ventileret eller ventless. Hvis pladsen er på et minimum, overveje at stable vaskemaskine/tørretumbler. Hvis en Tøjvask vask er nødvendigt, placere den ved siden af vaskemaskinen for VVS effektivitet og tæt på posten døren til at vaske efter havearbejde eller græsplæne arbejde. Installere et overløb afløb nær forsiden af vaskemaskinen.

Skabene

Hænge skabene ovenfor vaskemaskine/tørretumbler, høj nok til at rumme det åbne låget af en top-loading skive. Holde alle vaskeri pulver og vask behov ude af syne i disse skabe. Overveje en høj skab til opbevaring af mopper, koste, en støvsuger, strygebrættet og andre husarbejde værktøj og tilbehør, som du vil beholde bag lukkede døre.

Reoler

Hænge en tabel for at folde tørt tøj overfor tørretumbleren. Dette fungerer også som et hjælpeprogram tabel, hvis det er nødvendigt. Sætte en vasketøjskurv under bordet for at fange beskidt elementer kommer ind fra udendørs. Ovenfor klapbord, hænge ekstra hylder til åben opbevaring af overløb husstandens behov, såsom toiletpapir og køkkenrulle. Køre en bar under reoler til at hænge elementer frisk fra tørretumbleren.

Knager

En lang panel af knager foretrækkes fremfor et skab, fordi vådt tøj tørrer bedst i et åbent område. Sætte stativer til sko nedenunder knager og omfatter høje rum til våde støvler. Åbne reoler er foretrukket at tillade regn, smeltende is og sne til at dryppe. Placer ikke et rack over en anden, eller sko vil få våde fra oven. Sætte en gammel håndklæde under rack til at fange den dryppende vand.

Siddepladser

En bænk at sidde på, når at sætte på eller aftagning sko bør være en del af designet. Finde en, der er lavet af et materiale, der tåler vand og er smalle. Du ønsker ikke det stikker ud i den omvandrende plads. Sætte en boot pull under bænken til at få ud af støvlerne lettere.

Wall kroge

Kroge til at hænge overtøj og overtøj, har flere kroge udpeget til nøgler, rygsække, indkøbsposer og endda en kurv til at holde en kollektion af solbriller, vanter, tørklæder og hatte. Jo mere organiseret, Tøjvask/Ammans er, færre varerne kommer ind i beboelsesrum og skabe rod.

Gulvbelægning

Skridsikre gulve er det bedste valg for en Tøjvask/Ammans. Tekstureret gummi, ru-hugget sten eller skifer er foreslået for brugervenlighed og vedligeholdelse. At holde gulvet mørkt skjuler snavs, der bringes ind i lokalet. Flise gulv er meget glatte og bør undgås. Sætte en våd mat på mudder værelse gulvet foran døren og bænken. Holde en stritter mat udenfor til indledende rensning af sko og støvler, men være opmærksom på, at måtten absorberer vand, når det regner. En golf sko/spiken renere placeret udenfor også tjener til at rense bunden af sko og støvler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com