Tøjvask badeværelse idéer

December 13

Kombinere et badeværelse med vaskerummet er en nem måde at lave et rum med flere funktioner. Det er et populært valg for husejere med en kælder, fordi det giver gæsterne adgang til et badeværelse, der er sjældent brugt. Selv hvis du ikke har en kælder, kan en kombineret bad og tøjvask værelset tilføje et ekstra badeværelse til dit hjem--uden at ofre nogen plads. Det er endda muligt at finde plads i en eksisterende badeværelse til din vaskerum. Du vil finde det tager kun et par timer til at ændre plads i dit eget hjem.

Halv-bad

I stedet for at føje en fuld størrelse badeværelse til din eksisterende vaskerum, overveje at gøre en halv-badeværelse. En halv-bad består af kun et toilet og vask, så du ikke behøver at bekymre sig om at finde ekstra plads til et brusebad eller badekar; imidlertid kan du tilføje en mindre bruser, hvis du har den tilgængelige plads. Toilet og vask løbe den samme vandlinjen, og du kan selv vedhæfte dem til vand linje til din vaskemaskine. Tilføje dekorative kurve eller hænge billeder på væggen, for at gøre rummet mere indbydende.

Opbevaring

Når du foretager et badeværelse vaskerum, du har brug at finde måder at gemme ting for begge værelser. Dette gamle hus foreslår tilføjelse hylder over vaskemaskinen og tørretumbler, at nå op til loftet. Brug kurvene placeres på hver hylde til at gemme både Tøjvask forsyninger og badeværelse forsyninger. En anden idé er at placere kabinetter på enten side af vaskemaskine og tørretumbler for yderligere organisation og oplagring af større ting. HGTV foreslår også at bruge et kabinet vasken, som har skjult opbevaring nedenunder og arbejder med stil i rummet. Bruge metal kurve til opbevaring af ekstra håndklæder, badeværelse leverancer og andre varer. Da kurvene kommer i forskellige størrelser, du kan glide mindre kurve i ellers ubrugte rum, herunder ved siden af toilettet.

Skydedøre

Tilføje skydedøre for at differentiere mellemrummet mellem vaskeri område og badeværelset. Skydedøre flytte langs sporene, placeret på gulvet og på loftet. Skydedøre kommer i forskellige stilarter, herunder almindelig hvide døre, metal døre, glasdøre og selv døre med tekstureret glas på indersiden. Dørene lade gæsterne bruge badeværelset, uden at se ind i din vaskerum.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com