Tøjvask organisation idéer

February 22

Tøjvask organisation idéer

For store familier eller dem med små børn er Tøjvask en neverending akkord. Det kan være nødvendigt at gøre flere belastninger en dag eller der er afsat et par timer en dag om ugen for at holde trit med opgaven. Ordentlig organisation vil hjælpe processen gå glattere fra start til slut. Hver familiemedlem kan få involveret og før du ved af det du vil have et system, der holder hele husstanden i rent tøj.

Håndtering af snavset tøj

Udstyre hvert soveværelse med to Vasketøjskurve eller hæmmer at holde snavset tøj sorteret inden vask. Instruer alle familiens medlemmer til at bruge en kurv for hvide og den anden for farver. Tøjvask sortering hæmmer, som normalt består af en PVC ramme med mesh poser til at holde tøjet, fås i mange butikker som Wal Mart, Target eller Kmart. Hvis du har ældre børn, kan de være ansvarlig for at gennemføre deres egen Tøjvask fra sortering til foldning og hængende.

Holde sengetøj og håndklæder separat

Vælg en dag at vaske sengetøj. Vask alle sengelinned og derefter sætte dem tilbage på sengene, når de er færdig med tørring. Selv hvis du har flere sæt af sengetøj, vask alle på én gang vil holde dem friske og de vil ikke tage op plads i din hæmmer. Vaske og tørre håndklæder sammen, så du kan folde og lægge dem væk på én gang.

Multi-opgave

Når du har vasket og tørret din belastning af vasketøj, ansætte ved hjælp af hvert familiemedlem til at folde og lægge væk. Dette kan ske, mens du ser TV om aftenen. Det yngste barn kan parre op sokker. At få alle involveret får arbejdet gjort i en brøkdel af tid, og det er en effektiv måde at tilskynde samtale mellem en familie.

Farvekode

Til at hænge tøj, bruge en anden farve bøjle for hvert familiemedlem eller på mindste for hvert skab. Plast bøjler er anvendelig i en afart i farver. Blot har hver person hævder deres tøj efter farve og hænge i den passende skab.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com