Tøjvask værelset opbevaring ideer

November 6

Tøjvask værelset opbevaring ideer

Have tilstrækkelig plads til opbevaring i vaskerum er afgørende for at holde værelset pænt og ryddeligt. Hylder eller kabinetter gør selv de mindste vaskerum mere organiseret og lettere at arbejde i; unødvendige rod og manglende opbevaring giver rummet en beskidt look. At holde belysningen lyse gør det lettere at holde rummet rent og til at finde elementer.

Hylderne og kabinetter

Installere hylder i nærheden af tørretumbleren eller skive at holde vaskemiddel, tørretumbler ark og andre vask materialer inden for rækkevidde. Hvis værelset er stort, kan du overveje at installere kabinetter. Store vask, syning og andre Tøjvask-relaterede emner såsom scrubbere, svampe og pletten flyttefirma i skabene og på hylderne. Hvis det er muligt, installere justerbare hylder og frysere, så de kan tilpasses til storagebehov af vaskerum.

Apparatet opbevaring

Nogle vaskemaskine og tørretumblere kommer nu med opbevaringshylder nedenunder maskinen. Vask materialer kan opbevares under de maskiner, forlader hylder til opbevaring af andre varer. For maskiner, der ikke kommer med opbevaring, en interimistiske en kan være lavet af afstivningsmateriel maskinen sikkert på risers og glidende skuffer lavet til at passe plads nedenunder.

Strygebræt Installation

I stedet for at finde en opbevaring spot for strygebrættet, overveje at installere en væg-attached strygebræt. Det kan trækkes når behov og flugter på væggen, når de sættes væk. At have denne type af strygebrættet frigør lagerplads og giver mere plads at bevæge sig rundt i vaskerum.

Enkelte hæmmer

Snarere end at have en hamper for alle de beskidte tøj eller lade de beskidte tøj hober sig op på gulvet, har farvekodede hæmmer for hver person i huset. Dette holder alles tøj organiseret og holder snavset tøj fra hober sig op hurtigt.

Andre ideer, opbevaring

Lille garage stativer kan være fastgjort til væggen af vaskerum for ekstra hængende opbevaring. En lille hængende kurv kan også knyttes til tørresnoren eller stativer til at holde klemmer på ét sted.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com