Tøjvask værelset tema ideer

September 25

Tøjvask værelset tema ideer

Vaskerum kan fortsætte tema og stil resten af dit hjem eller have sin egen flair. Gøre din vaskerum, en munter, organiseret plads kan Tag nogle af frygten ud af at gøre gøremål. Tøjvask room temaer giver dig mulighed for at eksperimentere med finurlig udsmykning, selv hvis du arbejder på et lille budget.

Vintage tema

Hvis du bor i et ældre hus eller lejlighed, binde vaskerum i resten af huset. En entreprenør kan installere sort og hvid ternet linoleum, der kan være billigere end andre gulvbelægning muligheder. Gulvbelægning farver vil relatere til en sort eller hvid vaskemaskine og tørretumbler, så apparaterne ikke holde ud i rummet. Sætte Cafe gardiner på windows og hænge vintage metal tegn på væggene for en antik look.

Moderne vaskerier

Din vaskerum kan vise din kærlighed til moderne stil. Look for slanke apparater, der vil tilføje en pop af farve til rummet, såsom orange, champagne, blå eller lilla. Disse apparater kan være dyrere end traditionelle farver, men det skaber et brændpunkt i rummet. Male væggene en lys hvid og slut med store pop-art malerier.

Munter temaer

Basere en Tøjvask værelset tema omkring din yndlingsfarve. Du kan være bange for at eksperimentere med lyse maling i andre rum i dit hus, men vaskerum kan være din personlige rum, fordi gæsterne sjældent venture i. Orange eller gul maling kan gøre vasketøjet værelse en lyse rum med en sydvest føler. Hænge farverige plader eller fliser på væggen for at fuldføre udseendet. Henlede opmærksomheden på windows ved at installere malede skodder.Du kan have modstand fra andre medlemmer af familien, når det kommer til maleri opholdsområder pink. Vaskerum kan være din chance for at afprøve en rødme eller rosa farve til en feminin værelse. Bruge forvitret, hvid, lurvede chik tilbehør, blomstret gardiner og vægkunst til at binde i pink med hvide apparater.

Land vaskerum

Et country tema kan hjælpe lyse op i vaskerummet og oprette en munter arbejdsområde. Land temaer kan være elegant eller kitschede. Tapet eller wall stickers tilføje mønster til et vaskerum. Placer en malet træ ø i midten af rummet i en munter land blå eller salvie grøn, der kan tjene som en sammenfoldelig område eller sted for at oprette håndværk. Køb perle bestyrelsen kabinetter for at fortsætte med land-tema. Accessorize med jern ruller eller hænge rustne haveredskaber på væggene.

Elegant temaer

Et vaskerum kan have en elegant tema. Male væggene en lys farve til at oprette en spa-lignende atmosfære. Fortsat samme kabinetter og bordplader fra dit køkken i din vaskerum for et sammenhængende rum. Installere en hel væg af gulv-til-loft kabinetter til ekstra opbevaring. Granit bordplader giver en luksuriøs følelse. Installere en lille lysekrone for tilføjede gnistre og stil. Skjule vaskemaskinen og tørretumbleren bag smarte foldedøre. Brug kurvene til at gemme grimme elementer, såsom vaskemidler eller beskidt tøj.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com