Tom vs fuld fryser effektivitet

June 28

Tom vs fuld fryser effektivitet

Et køleskab er generelt en af de mest energiforbrugende elektronik apparat i en bolig. Købe en energieffektive køleskab tilbyder et af midlerne til besparelse på køling omkostninger i enheden, men du har også mulighed for at effektivisere køleskab. En tom fryser giver generelt lavere energieffektivitet end en fuld fryser.

Køleskab og fryser energiomkostninger

Fordi det skal køre næsten konstant for at opretholde en cool miljø, køleskab og fryser enhed eller en standalone fryser, kræver en masse af elektricitet til at drive. Ifølge Sempra Energy, kan et køleskab med fryser combo tilføje op til 20 procent af de årlige elpriser i et hjem, mens en standalone fryser kan tegner sig for omkring 15 procent. Så hvis du har både et køle-fryseskab og en standalone fryser opererer i dit hjem, kan de tilføje til mere end en tredjedel af dit samlede elregning.

Fuld fryser

Når du placerer elementer i en fryser, så de bliver frosset, handler de for at hjælpe med at holde fryseren cool, meget på samme måde at isen holder indre af en køler cool. Når fuld, behøver fryseren ikke at køre så ofte for at opretholde den samme temperatur, så holder en velassorteret fryser hjælper med effektivitet. Undgå at tilføje en stor mængde af mad, der ikke er frosset til fryseren på én gang, selv om. Sempra Energy anbefaler tilføjer 2 til 3 pounds af ikke-fastlåste mad hver 24 timer.

Tom fryser

Når en fryser sidder tom, er det eneste, der holder det på den rette temperatur elektricitet, så det kræver mere elektricitet at bevare denne temperatur. Hvis du ikke har en fuld fryser, antyder Planet Green udfyldning af hulrum omkring mad med kander eller genanvendelige containere fyldt med vand. Når vandet fryser, bliver containerne isblokke, som hjælper cool fryser, mindske mængden af elektricitet skal fungere.

Er mere bedre?

Selv om en fuld fryser kører mere effektivt end en tom fryser, overfyldning en fryser ikke levere ultimative i besparelser. I stedet, en overfyldt fryser nedsætter effektiviteten på grund af sensoren manglende evne til at læse temperaturen korrekt. Hvis du har papirerne til din fryser, høre det for den maksimale kapacitet for appliance. Hvis du ikke har papirarbejdet, bare ikke tvinge i varer hvor der ikke synes at være nok plads og undgå at tildække sensor, som normalt findes på bagsiden af enheden mod toppen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com