Tomat plante svamp Home afhjælpning

June 21

Tomat plante svamp Home afhjælpning

Svampeinfektioner i tomat Haven kan være ødelæggende, hvis venstre umarkeret. Et dårligt inficerede anlæg kan normalt ikke kan gemmes, så forebyggende foranstaltninger er den bedste måde at bekæmpe tomat plante svampe. Før din inficerede planten spredes svampen til andre, sunde planter, bør du anvende naturlige fungicider i hele haven først. De syge planter kan være en han er færdig, men du kan beskytte de andre med nogle enkle, husholdning materialer.

Hvidløg

Hvidløg er den vigtigste ingrediens i flere hjemmelavet fungicider. En af de nemmere blander kombinerer en hel pære hvidløg, 3 kopper vand, 2 tbsp. af vegetabilsk olie og fire chili peber i en blender. Sæt mixer til "Chop" og lad blandingen sidde natten efter blanding. Om morgenen stamme det indtil du er tilbage med bare væsken og bruge det på et forhold på 4 tbsp. per gallon af vand. Gælde for smittede og ikke-inficerede tomatplanter med en sprayflaske.

Bagepulver

Bland 3 tbsp. bagepulver med 1 tbsp. Epsom salte og 2 tbsp. flydende, citron opvask sæbe. Brug standard styrke sæbe snarere end typen koncentreret. Bland ingredienserne i en gallon af vand og anvende blandingen til planter med en sprayflaske.

Mælk

Bruge en del mælk til fire dele vand og tilsæt 1 tsk bagepulver pr. quart af vand. Du kan også tilføje et par dråber af flydende opvaskemiddel pr quart at hjælpe blandingen holde sig til bladene. Når sprøjtes på blade og venstre til at tørre, mælken, der fungerer som et desinfektionsmiddel mens Bagepulver dræber faktisk nye sporer.

Majs

Kombinere majs blade med clematis blade (Ranunkelfamilien) og hvidløg hud. Male dem som fint som muligt. Blend blandingen med vand og lad det stejle for en time. Stamme og bruge det i en sprayflaske som en forebyggende foranstaltning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com