Top 5 Bottom Mount køleskabe

May 7

Top 5 Bottom Mount køleskabe

Bottom mount køleskabe, også kaldet bottom mount frysere, fordi fryseren på bunden, bruge omkring 16 procent mindre energi end side-by-side køleskab, ifølge forbruger energi Center. Nogle har endda tjent den eftertragtede Energy Star godkendelse rating. Andre kan tilpasses for solenergi kompatibilitet. Før du køber en bottom mount køleskab, så tjek den energi Guide etiket fastgjort på ydersiden af apparatet eller inde i døren.

Kenmore modelnummer 65962

Denne Kenmore bottom mount fryser model er Energy Star-kvalificeret. Det har 18,5 kubikfod af køleskab mellemrum med en ismaskine og to fryser kurve. Det har også fire dør-monteret og justerbar placeringer, to crispers og en fuld bredde pantry skuffe til opbevaring af pladerne og deli bakker. Alle disse hylder gøre fleksibel opbevaring valgmuligheder let at konfigurere, så maden er let at få adgang til. Det har en digital temperaturvisning for både køleskab og fryser temperaturer. Det er i øjeblikket tilgængelig i sort, hvid, bisque og rustfrit stål under forskellige modelnumre på Sears.com eller Kenmore.com.

LG Elektronik Model nummer LFX25975

Denne 24.7 cubic-mund tre dør køleskabet med bottom mount fryser har tre hærdet glashylder og en selvstændig is systemet. To af de fire-dørs kurve er gallon-størrelse og det har endda et hjørne for mejeriprodukter, to luftfugtighed-kontrollerede crispers og en ekstra skuffe og to fryser skuffer. Det har et højt glas is og vand dispensere center, touch digital temperaturstyring og en døralarm. LGE.com giver dig flere funktioner på denne model og lokale lagringsplaceringer.

Samsung Model nummer RF266ABPN

Dette er grøn teknologi møder stil. Denne fransk dør bottom-mount fryser køleskab opfylder Consumer Reports energi effektive standarder. Den store 25,8 cubic-mund køleskab er godt designet til større familier. Køling til køleskab og fryser er på separate kontrolelementer. Selvlukkende døre forsegle stramme og spare energi. Dette apparat er Energy Star-kompatibel. Se specielt til etails om denne Twin Cooling System bund fryser køleskab på Samsung.com.

Spabad Model nummer GI5SAXV

Boblebad fransk dør bottom-monteret fryser køleskab har en moderne look, der kommer med en unik monokromatiske Satina Finish på rustfrit stål model, der ikke streak. Det er også magnetisk så det tager kun en lille magnet til at holde ting til den. Det er modulopbygget og let at justere hylder og en hængslet bar system, der sikrer en tæt forsegling, når dørene lukker. Det digitale display på vand dispenser giver dig mulighed at vælge, hvad du vil udleveres. Fryseren rumme ikke store Pizzaæsker og på grund af vand dispenser i døren er mistet plads i døren. Find ud af mere på Wirlpool.com eller Sears.com

Solen Frost Model nummer RF19

Summen Frost er en nyskabende og fremsynet appliance maker og RF19 monteret på bund fryser køleskab er designet til den seriøse bevarende. Denne model stabler en to-dørs køleskab på toppen af sin fryser, helt forskellig fra en side om side køleskab. En af kun et par modeller, der kan krog i solenergi systemer, det kører på AC eller DC strøm. Denne funktion sætter det i den højere prisklasse for bunden mount køleskabe; men det bruger så lidt strøm på kun 281 kilowatt-timer om året, at det bør overvejes. Detaljer om og finde ud af at købe denne model på solen Frost.com eller øko-distributing.com.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com