Top bærbare elektriske varmeapparater

February 21

Top bærbare elektriske varmeapparater

Hvis det har været et stykke tid siden købet sidste plads-varmelegeme, være parat til at tilbringe tid perusing markedet. Borte er de dage, hvor shoppere dukkede ind i deres lokale butik for hjemme-apparat at vælge mellem regelmæssig og deluxe model. Dagens bærbare elektriske varmekilder kommer i fem kategorier — konvektion, ventilator tvunget, radiant, olie fyldt og glimmer panel – og ofte har en svimlende bred vifte af funktioner. Her, baseret på sikkerhed, design, energieffektivitet og værdi, er 10 af de bedste produkter, som bedømt af førende medier.

TouchStone Vornado TVH 500

The New York Times har fremhævet de TVH 500 for sin evne til at hurtigt varme et rum via "tornado-lignende omsætning" mens du tager meget lidt plads. Energieffektive, fjernstyrede varmer, selvom indkapslet i stål, også er stadig cool at røre ved, og har en digital timer samt termostat.

Soleus luft HGW-308

I 2010, god husholdning Research Institute rapporteret at HGW-308 "bruges omkring 25 procent mindre strøm" end de 30 andre Rumopvarmere det evalueres. GHRI gav også det produkt, som kan monteres på væggen og kombinerer strålende og konvektion varme, en thumbs-up for at være det roligste blandt testgruppen.

DeLonghi glimmer Panel HHP1500

"Rolig, effektiv og økonomisk" er, hvordan TreeHugger.com har beskrevet HHP1500, som bruger glimmer ark til at opvarme uden en fan. Komplet med mulighed for montering på væg- og sikkert for badeværelse installation — denne enhed næsten øjeblikkeligt opvarmer et rum, så automatisk vedligeholder ønskede temperaturer.

Honeywell HZ-7200 Cool Touch oscillerende varmelegeme

"For penge, denne ting kokke," skifer har sagt i denne konvektion radiator, som sport en "frost-ur" mode, som tændes når rumtemperaturen falder nær 32 grader. Andre funktioner af HZ-7200 omfatter digitalt Kontrolpanel, svingning indstilling, automatiske "snuble" shut-off og "cool-touch" boliger for at undgå utilsigtet forbrændinger.

DeLonghi Tower keramisk varmelegeme

Når det kommer til plads-varmelegeme design, har "slim er i," The New York Times skrevet. Der før taler op Longhis 30-tommer høje enhed. Opererer via keramiske elementer, der sikkert giver "hurtig og kraftfuld spot varme", svinger denne alsidige tårnet, også, mens sportslige en fan-only indstilling til brug om sommeren.

Holmes kvarts tårn HQH319

Den primære fordel ved HQH319, som TreeHugger.com har bemærket, er, at det "straks kakelovn sollignende til hvem der er i vejen for sin glød," at sige intet at tilbyde "en masse varme for pengene." Blandt de radiant heater er andre funktioner en heavy-duty fan for maksimal værelse penetration og en "one-touch" termostat til indstilling af ønskede temperaturer.

DeLonghi TRD0715T

Delonghis olie-fyldte TRD0715T er ekstremt økonomisk. Hvordan kommer? Når olien opvarmes til den indstillede temperatur — som kan være inden for minutter — tavse enheden vedligeholder denne temperatur for kun øre i timen. Endnu bedre, dens diathermic olie er permanent forseglet og aldrig brug for opfyldning. Par, der med en justerbar termostat og timer og du har fået en varme produkt.

Fujitroni TaiChi Bio-flamme

Hvis det er roen- og salubrity — du værdi, så TaiChi Bio-flammen kan være lige dine ting. Ud over sin tændte base, der efterligner en pejs, Denne keramiske plads varmelegeme funktioner en ioniske luft purifier, der eliminerer dannelse af luftbåret støv, sporer mug mikroorganismer og andre forurenende stoffer. For ekstra ro leveres enheden med en et-års garanti.

Pelonis fire Disc ovn VHC-461

Konsekvent vurderet blandt de sikreste, mest effektive ventilator tvunget varmelegemer på markedet, svinger VHC-461 fem keramiske diske, der ifølge TreeHugger.com, "tilbyder en enorm mængde af varme ved hjælp af din standard 120 volt linje." Der er også en omgivende temperatursensor, vaskbar støv filter og sikkerhed "snuble" switch.

Reiker legende rum balsam

Apropos alsidighed, gør denne kloge enhed hvad The New York Times kalder "tredobbelt pligt." Reiker er rammende navn værelse conditioner passer en plads varmelegeme i loftsventilator — som huser en fluorescerende lys så godt. Monteret flugter til loftet eller suspenderet seks inches deraf, har den fjernstyrede mekanisme valnød knive og en nikkel finish.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com