Top fryser køleskabe vs Side-af-sider

January 17

Top fryser køleskabe vs Side-af-sider

Fire vigtigste stilarter apparater afventer shoppere, der søger efter et nyt køleskab. Bottom-fryser modeller sætte kølede fødevarer i øjenhøjde, bag en enkelt dør, og opbevare frosne fødevarer i en skuffe i bunden af enheden. Fransk-dør køleskabe tilbyder en lignende adskillelse af friske og frosne fødevarer, medmindre de har to døre op toppen og kan have to skuffer nedenfor. Top-fryser og side-by-side køleskab tilbyder mere traditionelle designs, og sammenligne deres attributter kan hjælpe dig med at afgøre, hvilket er den bedste pasform til dit hjem.

Design

Top-fryser modeller ophøje frosne fødevarer til toppen af apparatet, placere nedkølet plads ned nedenfor. "Forbruger rapporter" siger disse modeller tilbyder den mest brugbare plads, og deres brede hylder gør det lettere at finde hvad du leder efter. Side-by-side design har to lodrette døre med en smal bredde, hvilket gør dem kompatible med trange forhold. De smalle rum inde i apparatet kan dog gøre det svært at se elementer i bagsiden af køleskabet.

Kapacitet

Hvis du har en lille husstand og behøver et køleskab med maksimal kapacitet, er shopping for en top-fryser model din bedste satsning. Disse mønstre har kapacitet starter så lavt som 10 kubikfod. Den mindste side-by-side modeller tilbyder 20 kubikfod af rummet. Hvis du har brug for en masse lagringsplads, overveje en side-by-side. De har kapacitet så høj som 30 kubikfod, mens de største top-fryser modeller holder omkring 25 kubikfod af mad. Nogle producenter sælger ikke top-fryser modeller.

Is og vand

Sæt din seværdigheder på en side-by-side model, hvis en ekstern is og vand dispenser er et must-have feature for dig. Du er ikke tilbøjelige til at finde en top-fryser model tilbyder denne mulighed. Nogle top-fryser køleskabe har indre vand dispensere, og mange har is beslutningstagere installeret eller er ice maker-klar.

Pris

Top-fryser modeller tilbyder dit mest overkommelige mulighed for køleskab, rådgiver "Consumer Reports." For eksempel, tilbudt GE en 21-cubic-mund apparatet med en top-fryser design for $899 i August 2011, mens en GE side-by-side med 21.9 kubikfod af plads koster $1,249. Whirlpool top-fryser køleskab med 21 kubikfod omkostninger $900, mens en side om side med 22 kubikfod fra samme producent koste $1.100.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com