Top mærke madrasser

May 2

Hvis du vælger en madras er en vigtig beslutning, eftersom cirka en tredjedel af en persons liv er tilbragt i sengen. De to mest populære typer af madrasser er skum og innerspring. Innerspring madrasser er de mest populære typer på markedet, og de tilbyder de mest forskellige prisklasse. Disse madrasser brug spiralfjedre for støtte. Skummadrasser er lavet af hukommelse skum, latex eller polyurethan. Top brand navne omfatter Sealy, Simmons og Serta. Disse mærker bære innerspring og skum madras modeller.

Sealy

Sealy tilbyder sådanne modeller som Posturepedic, Posterpedic PurEmbrace, SpringFree og TruForm. Posturepedic er en innerspring model, der kommer med en indstilling af en pude top eller almindelig top. Det løber fra 10 til 13 inches i højden. PurEmbrace, SpringFree og TruForm madrasser er Skummadrasser. PurEmbrace modeller er lavet med latex skum kerner, mens TruForm modeller har en hukommelse skumkerne. SpringFree tilbyder enten en latex eller hukommelse skumkerne.

Simmons

Simmons modeller omfatter Beautyrest, Beautyrest Black, Natural Care og ComforPedic. Beautyrest og Beautyrest Black linjerne er innerspring madrasser. BeautyRest tilbyder madrasser med forskellig komfort niveauer--Plys, firma og sengene. BeautyRest Black madrasser spænder fra 11,5 inches til 16 inches i højden. De har komfort muligheder af Plys, sengene, fast og overdådigt sengene. De naturlige pleje madrasser er lavet med latex skum kerner og er resistente over for skimmel, mug og støv mider. ComforPedic model tilbyder en hukommelse skum core madrasser.

Serta

Serta tilbyder fem modeller af innerspring madrasser, herunder Serta perfekt sovekabine, perfekt dag af Serta, Vera Wang Serta, Trump Home og Sertapedic. Alle kommer med Serta's StabL-Base dobbelt stråle foundation, der isolerer bevægelse, så personer, der deler en seng ikke er påvirket af hinandens bevægelser. Skum madras modeller bestå af gælder svar, ren svar og Vera Wang af Serta speciale. Rigtigt svar tilbyder en hukommelse skumkerne, mens rene svar tilbyder en latex kerne. Vera Wang tilbyder enten latex eller hukommelse skum.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com