Top-rated hydroponiske næringsstof systemer

April 29

Når udendørs vejrforhold i dit område er ugunstig for havearbejde eller du blot ønsker at tilføje nogle grønne områder til dit hjem interiør, kan en hydroponiske næringsstof system være gavnligt til indendørs dyrkning af planter. En hydroponiske næringsstof system leverer næringsstoffer til rødderne af planter gennem vand, uden brug af jorden. Top-rated systemer giver synlige resultater og mødes bestemt forbrugernes behov.

Sorter

Hydroponiske næringsstof systemer findes i to vigtigste varianter: aktive og passive. Aktive systemer levere næringsstoffer løsning til rødderne af planter, typisk selv om brugen af en pumpe. Derimod levere passiv næringsstof systemer næringsstoffer løsning ved hjælp af kapillaritet via en våd væge. Kapillaritet, også kendt som kapillarvirkning, er naturlig stigning eller fald af en væske i en absorberende materiale og er resultatet af overfladespænding. Du kan yderligere klassificere hydroponiske næringsstof systemer, som bliver åbnes eller lukkes. Åbne systemer levere næringsstoffer løsning for at plante rødder en gang og genvinder ikke løsningen. Derimod cirkulere lukkede systemer næringsstof løsning, at inddrive det og genbrug af det.

For begyndere

For amatør hydroponics gartner er en Ebbe og flow drypvanding system den Topkarakter hydroponiske næringsstof system, ifølge simpelthen Hydroponics.com. En Ebbe og flow drop er en aktiv, lukket næringsstof system, der bygger på en række bindevæv rør. Rørene bære næringsstof løsning fra et reservoir op til bestemte planter. Efter at have nået et bestemt niveau, afløb løsningen tilbage i reservoiret via et overløb rør. Dette system er lav vedligeholdelse, hvilket gør det til en top valg for begyndere.

Mest effektive

Som ebbe og strømmen drop, næringsstof film teknik eller NFT, er et aktiv, lukket hydroponiske næringsstof system. Den største forskel i deres drift er at NFT system bruger skrå vokse rør, som er afhængige af tyngdekraften til at bistå naeringsoploesningen tilbage ned til et reservoir. Også, Ebbe og flow drypper typisk bruge vækstmedier, vermiculite, perlit eller rockwool, til lagring fugt, mens NFT systemer ikke. NFT systemer er sværere at opretholde og kræver mere erfaring til fejlfinding. Men deres alvor-støttede operation betyder, de kan spare flere næringsstoffer og vand når drives korrekt.

Omkostningseffektiv

For hydroponiske gartner med et stramt budget er en væge system en top-rated hydroponiske næringsstof system indstilling. Derudover kan systemet appellere til puristiske eller naturforsker gartnere, der ikke ønsker at stole på mekaniske pumper. Væge systemer er passive, åbne systemer, der leverer næringsstoffer løsning for at plante rødder via olie lanterne eller stearinlys væger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com