Top ridning slåmaskiner

February 27

Hvis du har en særlig ekspansiv værftet, der er en halv hektar eller mere i størrelse, kan en ridning plæneklipper være en fornuftig investering. Med en ridning plæneklipper, kan du styre handlingen græsplæne-trimning fra en indbygget plads, sparer dig besværet med trekking på tværs af et stort udendørsareal til fods. Hvis du er interesseret i at købe en ridning plæneklipper, er der flere modeller til som anmeldere gav "top" ratings.

Toro TimeCutter Z 74360

Toro TimeCutter Z 74360 er et nul vende radius Rider plæneklipper, hvilket betyder, at det ikke udnytter standard styretøj og acceleration teknikker. I stedet, den er udstyret med fire drejelige hjul, i modsætning til standarden to, og du styrer plæneklipperen ved hjælp af to håndtag, i stedet for et rat og gas kronblade. Denne konfiguration giver mulighed for TimeCutter Z at spinde på plads, eliminerer behovet for at gøre bred, fejer sving. Som et produkt gennemgang hjemmeside plæneklipper anmeldelser (Se Reference 1) noter, maskinen er let at manøvrere og har en handling, der er mere smidig og roligere end andre ridning plæneklippere. Derudover TimeCutter Z er brændstofeffektive og vil klippe græs jævnt, selv når græsset højder er variabel.

John Deere L100

John Deere L100 ridning plæneklipper har en standard, gear-drevet transmission, som tilbyder fem forskellige hastigheder indstillinger. En 17-hestekræfter motor beføjelser plæneklipperen og en indbygget anti-vibration system forhindrer forstyrrelser til driveren. Ifølge plæneklipper anmeldelser (Se Reference 2) omfatter John Deer L100 en bladene er nemt at justere højden---som tillader dig at trimme græsset på syv forskellige indstillinger---en gul komfortsædet, der ikke får varme i solen og en praktisk kopholder, så du kan køle af med en drink mens slåning.

MTD Yard-Man 13AO771H055

Ifølge produkt gennemgang hjemmeside sammenligne mærker (Se Reference 3) er MTD Yard-Man 13AO771H055 et "ingen dikkedarer plæneklipper. Det har en 19,5 HK Briggs & Stratton motor på sin kerne. Standard ridning plæneklipperen har en syv-trins gearkasse, en justerbar kniv højde med fem forskellige indstillinger og en 46-tommer skære dæk, der understøtter tre roterende vinger. Derudover sin open frame design giver masser af benplads og giver dig mulighed for nemt montere og afmontere operator sæde.

Ariens S - 16H

I modsætning til ovenstående modeller af plæneklipper, Ariens S - 16H hydrostatisk traktoren bruger en hydrostatisk transmission, hvilket betyder, at du kan køre det ligesom en bil med en automatisk transmission: blot skubbe på kronblad til at accelerere. Ridning plæneklipperen har en 19-hestekræfter motor, en svejset stålramme og en 46-tommer skære dæk. Sammenligne mærker noter, er en af stand-out funktioner af Ariens S - 16H fartpilot evne. Dette tillader dig at holde maskinen ved en bestemt hastighed samtidig dækker store dele af plænen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com