Tordensky blomme træ går i chok - hvad kan jeg gøre for at hjælpe det?

June 9

Tordensky blomme træ er kendt for sine dyb lilla løv og lyserøde foråret blomstrer. Skadedyr og klimaforhold kan strike disse træer, men med tur i sæsonen, en sund træet vil overleve og trives. Over befrugtende, over - eller under-vanding og skadedyr er de store syndere, som opretter plante chok. De fleste problemer kan undgås eller repareret.

Generel pleje

Tordensky blomme trives i fuld sol i kølige klimaer, men muligvis nogle skygge beskyttelse i den varme eftermiddag sol i syd. Befrugte i det tidlige forår med en afbalanceret kvælstof vegetabilske fødevarer. Placer en barkflis af kompost omkring sin base for året rundt væskeophobning. Unge træer behøver ugentlige vanding om foråret og sommeren indtil deres rødder tager fat i ca. tre år. Vand det dybt omkring stammen og ud tre fod i diameter, indtil træet er etableret. Lille beskæring er nødvendigt med undtagelse af tidlige forme eller afskrække grene fra at nå strukturer eller elektriske ledninger.

Betingelse af blade

Bladene skal være dyb i farven og fri for overdreven pletter. Når bladene krøller eller har mange tørre pletter, vend et par og inspicere bagsiden. Kigge efter tegn på insekter eller deres reder. Bladlus kan være problemet, men der er en vifte af skadedyr, der er tiltrukket af blommer, afhængigt af regionen. Disse påvirke normalt træet kun midlertidigt. Simple foranstaltninger kan træffes. Spray træet med vand ved hjælp af en stærk slange dyse til dislodge mange insekter og holde problemet på bay for denne sæson. Plante planteskoler er den bedste kilde til at diagnosticere driftsstop. Skære en lille gren sektion, placere den i en plasticpose og tage det til en hurtig analyse og rådgivning om behandling af træet.

Jordbundsforhold

Hvis en ung blomme træet er vokset godt og pludselig synes at være mangel, kan luftlommer forlod under den indledende plantning udtørre rødderne. Tamp ned de omgivende jord efter plantning for at fjerne dem, vand godt, derefter udfylde enhver depression tilbage i stueplan med jord.

Spørgsmål hvad er blevet lagt i jorden for nylig. Olie og benzin udslip eller dampe fra køretøjer skade og muligvis dræbe nærliggende træer og buske. Overdreven befrugtning er en anden væsentlig årsag til plante svigt, som er over - eller under-vanding. For en nyplantede træ, kan jorden mangler vigtige næringsstoffer. Tage en jord test med en hjemmebane testkit eller ringe til den lokale county extension service for at arrangere en professionel test.

Efter pleje

Bladlus og andre ikke-kedelige skadedyr vil påvirke bladene for at vækstsæsonen kun.Når bladene falde og vokse tilbage i foråret, vil træet blive godt og frisk igen. Holde en tættere øje med sine fremskridt at fange problemer tidligt. Tordensky blomme er meget hårdfør og vil overleve med lidt pleje eller indblanding, når kilden til problemet er udryddet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com