Tørke-tolerante græs til Florida

May 21

Tørke-tolerante græs til Florida

Folk, der ikke bor i Florida kan finde det en smule svært at tro, at staten kunne lider af tørke. Den gennemsnitlige nedbør i staten er jo 58 inches per år; Det kan prale med den længste kyststrækning på fastlandet USA, den næststørste sø i USA og 50.000 miles af vandløb og andre vandveje. Trods vand har vand, overalt, Florida tørke. Selv om der ikke er et stort udvalg af tørke-tolerante græsser til Florida, er de valg du har fremragende.

Tørke

Tørke er dybest set defineret som en periode med lav nedbør. En mere langvarig definition siger at den lave nedbør er langvarig over måneder og måske endda år. Tørke har en indvirkning på langt mere end hvad er plantet i haven. Det påvirker vandforsyninger og hæver niveauet for fire fare. Alle dele af Florida kan være påvirket af tørke, men vand-brug restriktioner bestemmes af individuelle vand ledelse distrikter. Det er vigtigt at kende begrænsningerne i dit område og til at følge dem når vande græsplænen Florida.

Bahia græs

Bahia græs (Paspalum notat Flugge), hardy i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 8-10, mens ikke den mest populære græs i Florida--at award går til St. Augustine græs (Stenotaphrum secundatum) hårdfør i USDA zoner 8-10--er dog meget udbredt i den hjem landskab. Valgt for sine kvaliteter, lav vedligeholdelse, det er en græs til at overveje, når de søger en tørke-tolerante græsplæne. En varm-sæson græs, Bahia græs producerer en dyb og omfattende rodsystem, der er i stand til at opsøge fugt i et bredt område. Da den trives bedst i sur jord, er denne græs bedst egnet til dyrkning i central Florida, selvom boligejere i de fleste områder af staten, undtagen kystområder, kan vokse det. Ulemper omfatter høj frø hoveder og tåler skygge og trafik.

Centipede græs

Centipede græs (Eremochloa ophiuroides (Munro) Hack), hårdfør i USDA zoner 7-10, blev indført i de Forenede Stater fra Asien i det tidlige 20. Det er tilpasset de centrale og nordlige Florida samt de fine, sandede jorde i sydøstlige Florida, og er den mest almindeligt dyrkede græs i Panhandle. Centipede græs er valg for mange husejere for sin evne til at vokse i dårlig jordbund og dem med en pH-værdi mellem 4,5 og 6,5. Den bedste kultivar for boligejere, der lever syd for Orlando er "Hængekøje," udviklet af University of Florida og sælges kun som sod gennem et selskab: miljømæssige græstørv.

Vanding Tips

Både Bahia græs og centipede græs kræver lidt vand men vil trives med ½ til ¾ tommer vand under en ansøgning. Anvende den højere sats, hvis græsset er dyrkes i fine, sandede jord. I Florida Keys og sydøstlige Florida, give græs ¼ tommer vand. Tørv specialister med University of Florida forsigtighed om overwatering plænen og at anvende vand kun hvis plænen viser tegn på stress, såsom visnen, fodspor, der er tilbage når du går på tværs af plænen, eller hvis det viser en blå-grå farve.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com