Toro elektrisk Super blade blæser specifikationer

December 4

Toro elektrisk Super blade blæser specifikationer

Toro Super Blower Vac er en elektrisk drevet løvblæser med tre forskellige funktioner, blæser, støvsugning og shredding. Blæser flytter blade ud af et givent område. Støvsugning, sammen med neddeling, stinker blade i den vedlagte kapsel for nem sække. Super blæser kan prale af en 10 til 1 blad makulering reduktion kapacitet, tillade brugernes hen til kram 10 gange mere blade i en enkelt taske end normalt muligt med en rake.

Motor

Toro Super Blower Vac kan prale af en enestående specialbyggede to-trins motor, der kører på 12,0 ampere. Den maksimale lufthastighed på høj effekt indstilling er 230 miles i timen, men Super Blower Vac også har en lav effekt indstilling, der er nyttige i små rum og giver bedre blad kontrol.

Kontrol

Super Blower Vac har tre forskellige indstillinger. Hvis du vil ændre indstillingerne, har Toro en nem-at-bruge hurtig låsemekanismen under normale blæser vakuum. Låsen tillader brugernes hen til effektivt ændre fra blæser til støvsugning og shredding uden komplicerede værktøjer eller manualer.

Størrelse og garanti

Toro Super Blower Vac har en fredet vægt på 7,4 lbs. og har en standard blad lagerkapacitet til den shredding og afsækningskapacitet system. Toro omfatter en fuld to-årig garanti med alle sine blade blæser produkter, herunder Super Blower Vac.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com