Toro plæneklipper reparation

April 4

Toro plæneklipper er designet ikke blot for let brug, men for nem adgang, så gartnere at reparere ødelagte, beskadigede eller defekte dele sig i stedet for søger professionel bistand. Toro reservedele er let tilgængelige, hvilket gør processen med at erstatte en defekt del en ligetil. Udfør lejlighedsvis vedligeholdelse kontrol for at holde maskinen i optimal stand og forebygge problemer senere. Placer plæneklipperen på en flad, selv overflade, før du begynder at reparere den problematiske del.

Instruktioner

Tændrøret reparation

•Locate gnist stik på din Toro plæneklipper og fjerne dens cap. Placer en skruenøgle på stikket og drej den mod uret for at løsne det. Trække stikket ud af plæneklipperen.

•Sæt et hul gauge mellem de centrale elektrode på siden af stikket og side elektrode, der strækker sig over det. Kontrollere om kløften sat af fabrikken svarer til hullet på maskinens instruktionsbog. Bruge et tændrør gap værktøj til at justere den plug elektrode hul efter det krævede antal på manuelt.

•Sæt den nye stik i tændrøret slot og drej det med uret i hånden indtil du ikke kan gøre det mere. Stramme stikket ved hjælp af et tændrør skruenøgle så for at danne en tætsluttende pasform. Reconnect spark plug wire på plads.

Klinge reparation

•Locate gnist stik på motoren og slukke den for at forhindre utilsigtet start. Ved hjælp af en pære sifon sifon gas og olie ud af maskinen i to separate beholdere til at forhindre, at blande dem op. Tip Toro plæneklipper tilbage for at hæve sine to forreste hjul fra jorden.

•Sæt et stykke træ mellem plæneklippers boliger og blade til at blokere vingens rotation. Placer en skruenøgle over møtrikken holding klingen på plads og rotere det i en mod uret mode til at løsne og fjerne den.

•Træk klingen ud omhyggeligt og sæt den til side. Skub en ny klinge i stilling og erstatte bolten. Stram bolten før indstilling plæneklipperen oprejst på jorden. Fyld tanken med gas, erstatte olien og sætte tændrøret tilbage i position.

Hjulet reparation

•Start din Toro plæneklipper, bringe den i gear og bremser. Placer en jack eller et par blokke af træ under ramme jernbane til livet plæneklipperen fra jorden.

•Træk ud de gamle dæk fra maskinen. Fjerne boltene knyttet baghjul til plæneklipperen, eller løsne den C-klip, der lægger de forreste hjul til maskinen.

•Deflate dækkene helt og skubbe hver ned til fælgen. Placer en dæk jern i en vinkel mellem fælgen og dæk, og løft perlen over randen. Indsæt jern et par inches fra hvor du lige har indsat det og gentage processen omkring dæk til at fjerne det helt.

•Spread perle lim til nye dæk og Placer det over den rand, at skubbe det ned så meget som muligt. Skubbe perle i fælg med dæk jern, og fortsætter hele dæk, indtil du passe hjulet rand. Gentag processen for hvert dæk.

•Inflate hvert dæk til det korrekte tryk efter anvisningerne på ejeren er manuel. Fastgøre de bageste dæk til maskinen ved hjælp af bolte, og skrue C-klip til de forreste dæk med en skruetrækker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com