Toro plæneklipper Start problemer

May 17

Toro plæneklipper Start problemer

Mange boligejere vælger en Toro plæneklipper til at opretholde en pæn, attraktive græsplæne. Men det kan være frustrerende, når du tager din plæneklipper til at begynde at klippe din plæne og er i stand til at starte den. Toro plæneklippere kan opleve problemer med at starte af flere årsager, men hvis du er i stand til at identificere problemer med din plæneklipper, det kan hjælpe dig med at afhjælpe situationen hurtigere.

Tilstoppet luftfilter

Når en Toro plæneklipper luftfilteret er tilstoppet med snavs, ikke kan luften nå sin karburator, hvilket gør start maskinen svært. Undersøge filter for snavs eller gas eller olie pletter, der kan forhindre, at luft passerer igennem den. Hvis det er snavset, skal filteret udskiftes. Generelt er det en god idé at erstatte en Toro plæneklipperen luftfilter hvert år. Slåmaskiner, der bruges i meget støvede miljøer kan kræve hyppigere udskiftning. Hvis du vil fjerne filteret, dreje det i urets retning indtil det kommer løs. Løft fra omslaget og fjerne det papirfilter placeret i flangen. Tør ned flange og filter dækslet omhyggeligt at fjerne snavs eller snavs, og placere et nyt filter i dækslet. Sæt dækslet på igen ved at dreje det i retningen mod uret, så det er fastgjort.

Slidt tændrør

Beskadiget, beskidt, oversvømmet, forkert ringkerner eller slidt tændrør på en Toro plæneklipper kan hindre sig af igangsætning så godt. Toro anbefaler inspicerende tændrør hver 100 timer for at kontrollere for tegn på slid og ælde. Generelt bør de blive erstattet engang en sæson eller hver 200 timer af operation uanset deres tilstand. Hvis du vil erstatte en Toro plæneklipperen tændrør, fjerne spark plug wire og Fastgør det omkring fastholde stillingen. Bruge en skralde svensknøgle og tændrøret socket til at fjerne tændrøret. Konsultere din Toro plæneklipperen manual for at finde ud af hvilken størrelse plug din plæneklipper kræver. Slip den nye tændrør i sted, ved hjælp af en hul værktøj til at sikre, at tændrøret er korrekt gapped. Stram tændrøret med en momentnøgle, og vedhæfte tændrør ledningen til stikket.

Forældet Gas

En Toro plæneklipper kan have svært ved start, hvis gassen i sin brændstoftank er forslidt. Gassen skal ændres ca hver 30 dage, fordi det kan begynde at forringe omkring dette tidspunkt. Hvis du gemmer din plæneklipper til vinteren uden at dræne benzintanken, gas vil sandsynligvis blive uaktuelle og du vil have svært ved starte maskinen igen. Som et resultat, kan du oversvømmelse motoren med forældet gas som du fortsætter med at forsøge at starte maskinen. Brændstofbeholderen skal være tømt for forslidt gassen. Placere det i en godkendt container, og bringe gas beholderen til passende bortskaffelse facilitet i dit område. Frisk benzin kan derefter føjes til tanken. Prime plæneklipperen, tryk på bladet kontrol bar på håndtaget og trække rekyl for at starte maskinen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com