Toro plæneklippere problemer

January 9

Toro plæneklippere problemer

Toro Græsslåmaskiner kommer i en række modeller til at passe til behovene hos de fleste boligejere. Gang magt modeller arbejde for små eller mellemstore værfter; ridning slåmaskiner dække større egenskaber. Mens en Toro plæneklippere kan gøre vedligeholde din plæne lettere, kan disse slåmaskiner med jævne mellemrum oplever problemer. Løse de fleste af de problemer, der opstår med Toro plæneklippere dig selv hvis du er i stand til at diagnosticere problemet.

Motoren starter ikke

Mange Toro plæneklippere modeller har elektrisk startmotor motorer, der starter, når du trykker på knappen primer flere gange og bruge enten tænding nøgle eller rekyl starteren. I nogle tilfælde kan motoren undlader at starte selv hvis du følger ordentlig start procedure. Gas begynder at forringes efter ca en måned og bliver sværere at lys, så en plæneklipper med forældet gas ikke kan opnå at opståen. Hvis du ikke har brugt din plæneklipper i over en måned, dræne benzintanken og tilføje frisk brændstof.

En tilstoppet luftfilter kan også forhindre en Toro plæneklippere starter. Snavs i filteret forhindrer luften i at nå karburatoren og gør starte plæneklipperen vanskeligt. Rense filteret jævnligt. Erstat-filtre farves med gas, olie eller snavs. Slidte, beskadigede eller snavsede tændrør kan også forhindre maskinen i at starte. Inspicere tændrør for synlige skader hver 100 timers drift. Under årstider når klipperen er i kraftig brug, erstatte tændrør hver 200 timers drift.

Fuse blæst

De fleste Toro elektrisk start slåmaskiner er udstyret med en 40 amp sikring, der giver beskyttelse til den plæneklipper elektrisk startmotor system. Det har til huse i en sikringsboksen ved siden af plæneklipperens batteri. Hvis motoren ikke tænder med den elektriske startmotor eller batteriet oplades ikke, kan sikringen blive blæst. Erstatte det med en 40-amp plug-in stil sikring.

Bladene er beskadiget

Under drift, blive en Toro plæneklippere blade beskadiget. Hvis det er revnet, hakker eller kedelig, den beskadigede blade vil påvirke plæneklipperens evne til at klippe græs. Hvis du bemærker, at græsset ikke skæres eller at det skæres ujævnt, kan bladet være problemet. Undersøge det for synlige skader. Hvis det er revnet, erstatte den. Skærpe eller erstatte en kedelig eller hakker klinge.

Motoren overophedes

Motoren i en Toro Rider plæneklipper kan overophede på grund af en overdreven motorens belastning, som du kan afhjælpe ved at bremse jorden hastigheden på maskinen. Motoren kan også overophedet hvis den krumtaphuset oliestand bliver for lavt. En anden overophedning problem kan opstå, når vragdele træsko køleribber og luften passage under den plæneklipper motor blæser boliger. At fjerne enhver træsko burde løse problemet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com