Tørrede pressede blomst håndværk

September 19

Tørrede pressede blomst håndværk

Tørring og trykke på en blomst ikke kun bevarer sin skønhed, men det giver dig et naturligt materiale at arbejde med i din craft-projekter. Når alle blomster er pressede, har du de materialer, der er nødvendige for at oprette gaver eller sætte et par dekorative rører på objekter allerede i dit hjem.

Pressede blomst brevpapir

Vælg en række mindre pressede blomster og blade, sammen med tyk, lang-seriøs almindeligt brevpapir papir. Brug en tandstikker til at forsigtigt prik på bagsiden af det første blad med lim og omhyggeligt trykke det ned et par inches fra toppen af papiret i midten. Fortsæt med at tilføje alle de blomster og blade, udvide op og ud til at skabe et billede af en buket af tørrede blomster. Når du er færdig, skåret en strimmel af klare kontakt papir med selvklæbende og dække den øverste del af brevpapiret med blomster. Den tørret buket foretager en smuk brevpapir til dine breve.

Trykket Decoupage blomstervase

Decoupage er en let håndværk, der ser ud som om det tog en stor indsats. Vælg en glat glas vase med ingen nedskæringer eller bump i design, samt et udvalg af pressede blomster, der vil dække hele overfladen. Ved hjælp af decoupage lim, findes på din lokale håndværk butik, tryk det på overfladen af vasen, derefter børste på bagsiden af hver blomst. Fortsætte med alle de blomster, at skabe en collage effekt. Glat ned blomster så fladt som muligt. Når vasen er dækket, børste hele overfladen med en til to lag decoupage lim. Limen vil hjælpe hærde blomsterne til overfladen og skabe en mere færdig, poleret effekt.

Pressede blomst lampeskærm

Hvis du har en almindelig lampeskærm, der kunne bruge et særligt præg, kan tørrede pressede blomster være bare tricket. Børste lim fortyndet med vand på ydersiden af lampen, derefter arrangere de pressede blomster i enhver mønster du kan lide og tryk dem fast på overfladen. Dække det hele lampeskærm, (som bliver mørkere mængden af lys den afgiver), eller blot tilføje et lille tørret buket til en del. Børste lim på en sektion af rispapir, så tryk på papiret over blomsterne. Blomst arrangement vil være synlige gennem ris papir.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com