Tørret blomsterarter Arrangement ideer for store gulv vaser

January 16

Tørret blomsterarter Arrangement ideer for store gulv vaser

Hvis du vil oprette en langvarig blomsterarter arrangement for hjem eller party indretning, kan du overveje at bruge tørrede blomster. Tørrede blomster kan se lige så charmerende som deres friske modparter, men du kan nyde dem for flere år i stedet for blot et par dage. Forbedre et stort gulv vase med et udvalg af farverige tørrede blomster.

Rustik Arrangement

Bruge en træ vase til at give nogen plads et dit hus et rustikt præg. Udfylde en høj bambus eller mango træ vase med en buket af tørret lavendel, som vil lugte så godt som det ser ud. Den herb-fyldt vase vil give nogen plads, såsom en solrig veranda eller et stort soveværelse, masser af landlig charme. Yderligere tørrede urter som kamille, kan indarbejde arrangement til at oprette en fuld kig. Tørret krydderurt, herunder lilla coneflowers og black-eyed susans, vil også supplere den rustik buket.

Elegante indretning

Tørrede blomster kan se lige så elegant som fersk blomstrer. Start med en høj, firkantede eller cylindrisk krystal glas vase, som vil sætte scenen for det sofistikeret look. Forbedre vase med en buket af tørrede, konserves calla liljer. Sørg for at samle og bevare liljerne på deres storhedstid for det bedste udseende. Andre elegante tørret blomst muligheder omfatter lilla, pink og blå hortensiaer og eksotiske udseende orkideer.

Romantisk buket

Gør et stort indtryk med en stor, romantiske tørrede blomsterarter arrangement. Du kan bruge indretningen hen til forøge en intim Valentinsdag middag eller en jubilæumsfest. Vælg en høj, vintage piedestal-stil mælk glas vase at afholde arrangementet. Fyld vasen med en buket af tørrede pink eller røde roser, eller en kombination af begge farver. Accent buket med sarte baby's breath at fuldføre den kærlighed-inspirerede look.

Høst-inspirerede Look

Brug en stor vase, fyldt med naturlige, høst-inspirerede elementer til at give et værelse en efterår-tema udseende. Styrke en høj kobber vase med et arrangement af krøllet pilegrene, eucalyptus og hvede. Tørrede efterår blomstrer, som solsikker, røde mums, orange asters og valmuer vil indgyde arrangement med en pop af sunset-hued farve.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com