Tørretumbler bolde vs skyllemiddel

March 18

Tørretumbler bolde vs skyllemiddel

Tørretumbler bolde er spidse plast bolde designet til at blive føjet til en belastning af vasketøj, mens det tørrer, for at hjælpe blødgøre tøj-typisk job af flydende blødgøringsmidler (tilføjet til vask) eller tørretumbler ark. Tørretumbler bolde er ofte nævnt som omkostningseffektive alternativer til kemikalier og irritanter findes i blødgøringsmidler.

Kemikalier

Blødgøringsmidler arbejder for at stoppe statisk ved at deponere en film af ammoniumforbindelser på tøj. Dette resulterer i en positiv ladning, der forårsager kanterne af stof til at frastøde hinanden, snarere end at klamrer sig. Også, blødgøringsmidler typisk indeholde parfumer, som også klamrer sig til stoffer i et lag, efterlod en duft. Mange forbrugere finder disse kemikalier uønskede og ønsker at undgå dem.

Nogle tørretumbler bolde er fremstillet af PVC, et kemikalie, som er kendt for at udsende potentielt farlige biprodukter. PVC-fri tørretumbler bolde er tilgængelig, men kan være svære at finde på markedet.

Omkostninger

Fordi tørretumbler bolde er typisk kun købt en gang, kan forbrugerne undgå gentagelse indkøb af dyrt stof blødgøring agenter. Mange forbrugere finder, at det tager seks til otte bolde til lige resultaterne af blødgøringsmidler; Dette kan oversætte til en heftig initialinvesteringer end forbrugeren forventet (så meget som $30-40). Tørretumbler bolde levere ofte hurtigere tørretider, som kan oversætte til gemte energiomkostninger.

Forbrugerne bør være opmærksomme, at tørretumbler bolde ikke kan vare evigt, som deres pigge kan i sidste ende forværres og bryde, der kræver udskiftninger. Generelt, tørretumbler bolde lover en 1.000-load levetid, og de fleste tørretumbler bolde bære en 2-års garanti eller pengene tilbage garanti.

Fragrance

Blødgøringsmidler frakke tekstiler med en tynd film af kemisk parfumer, som kan være giftige eller irriterende, selv kræftfremkaldende. Kemikalier, som kommer i kontakt med huden har tendens til at finde deres vej ind i menneskets blodbanen via absorption ifølge naturalnews.com. Selv tørretumbler bolde lavet af PVC indeholder ikke kemiske parfume; Hvis du ønsker at undgå absorberende kunstige duftstoffer, kan tørretumbler bolde udgøre et levedygtigt alternativ til blødgøringsmidler.

At forhindre statisk og stivhed

Ifølge brugervurderinger på Amazon.com, er seks til otte tørretumbler bolde pr. belastning typisk rapporteret efter behov for at skære statisk. Disse resultater kan dog fra den fluffing indsats for at have en ren objekt i tørretumbler til at forhindre "balling", eller sammenklumpning af stoffer i tørretumblere, som tumler i kun én retning. Blødgøringsmidler arbejde ved belægning tekstiler i positivt ladede ioner (fundet i ammoniumforbindelser), der leverer "like" afgifter, der frastøder hinanden, således at reducere statisk klamre. Da boldene har ingen belægning, mangler de de iboende egenskaber, der giver blødgøringsmidler deres statisk-bekæmpelse tapperhed.

Støj

Tørretumbler bolde er typisk lavet af hård, robust plast. Som man kunne forudse, vil handlingen af hårdt plast bolde skramle rundt inde i en konstant tumbling tørretumbler gøre støj. Afhængigt af hvor din tørretumbler er beliggende, kan dette være en mindre gene, noget du aldrig mærke eller et større besvær. Nogle tørretumbler bolde lavet af en mere fleksibel plast er tilgængelige; disse skæres på støj og kan forlænge levetiden på tekstiler. Blødgøringsmidler oplever ingen sådanne problemer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com