Tørretumbler Duct Rengøring værktøjer

December 13

En tørretumbler kanalen giver mulighed for din tørretumbler udluftningsanordning udstødning luft og fnug. Hvis det er tilstoppet og beskidt, du har brug at rense den. Du kan finde den tørretumbler kanalen i slutningen af de runde, fleksibel slange, der er tilsluttet på bagsiden af din tørretumbler. Rengøring slangen er også vigtig, da hvad er i slangen vil højst sandsynligt ender tilstopning i kanalen.

Våd/tør støvsuger

Dette værktøj er vigtigt for at fjerne fnug fra kanalen. Jo mere magtfulde det er, de mere lint det vil fjerne. Hvis lint blokerer slangen eller tørretumbler kanalen, kan det udgøre en brandfare. Du kan købe en våd/tør støvsuger på de fleste hardware butikker. For at bruge vakuum, tænde den og placere fastgøring wand inde i tørretumbler kanalen, først indefra og udefra. Hvis du kan, skal du fjerne dækslet tørretumbler kanalen før støvsugning. Den mere lint du fjerner, jo bedre.

Børste Kit

Nogle producenter sælger tørretumbler-kanalen og tørretumbler-pipe rengøring kits. Disse kits omfatter fleksible stænger, som du kan knytte til hinanden. I slutningen af den sidste stang kan du placere en pensel, der passer til bredden på din tørretumbler slange og din tørretumbler kanalen åbning. Stængerne er fleksible nok til at forhandle bøjninger og drejninger i røret. Ved at flytte pensel og ud af røret, skrabe du væk bebyggede lint. Når du løsne den bebyggede lint med penselværktøjet, bruge vakuum til at fjerne hvad du har skrabet væk.

Boremaskine med roterende børste vedhæftet fil

Dette værktøj er svarende til almindelig tørretumbler-duct rengøring kits, men du kan slutte den til en elektrisk boremaskine. Når du presse på aftrækkeren, roterer penslen. Dette giver en bedre, mere grundig rengøring af rør og kanalen. Hvis du vil bruge dette værktøj, skal du købe eller leje en boremaskine. Vælge en, der har variable hastigheder. Dette vil tillade dig at justere penslens rotationshastighed. For hurtigt en rotationshastighed, og du risikerer at rive det fleksible tørretumbler rør.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com