Tørretumbler ikke summende

March 11

Tørretumbler ikke summende

En summende lyd fra en tørretumbler angiver afslutningen af tørringsprocessen. Også kendt som slutningen af cyklus signalet, tørretumbler er summende lyd sender en hørbar anmeldelse til folk, der enten ikke tæt nok til tørretumbleren til at mærke hvornår det er stoppet, eller er i støjende omgivelser, som forhindrer dem i at observere den cyklus ende. Mens denne lyd er irriterende for nogle mennesker, at andre, spiller en væsentlig rolle i deres evne til at fjerne tøj før rynker i. Det hjælper også dem holde tidsplanen når de hvidvaskning af flere belastninger. Flere grunde findes derfor tørretumbleren ikke buzz i slutningen af cyklussen.

Signal indstilling

Slutningen af cyklus signal fungerer muligvis ikke, fordi det er uforvarende blevet nulstillet. Ifølge General Electric har de fleste tørretumblere en af tre slutningen af cyklus stilarter. Mens du ikke kan justere den faste stil, kan du skifte signal slukker den deluxe stil. Den variable typografi indeholder mulighed for at aktivere eller deaktivere signalet og også justere tone og volumen. Hvis du har uforvarende slået signalet fra eller indstille den til et lavt lyd niveau, vil du ikke høre slutningen af cyklus buzz.

Slutningen af cyklus Buzzer

En defekt buzzeren kan være grunden til slutningen af cyklus signal ikke er producerer en hørbar lyd. Buzzeren er faktiske alarmen, der lyder, når den tørretumbler cyklus er overstået. Buzzeren kan være defekt eller slidt, det kan være løs eller de ledninger, der forbinder det kan ikke være solidt fastgjort. Nogen af disse spørgsmål vil forhindre klingende buzzeren.

Timeren

Slutningen af cyklus signal kan ikke producere hørbare lyde en fejl på timer. Timeren dirigerer funktioner af hver cyklus af tørretumbleren; Det styrer længden af tid, at elektricitet dirigeres til hvert område. Hvis timeren funktionssvigt, selvom cyklussen er overstået, vil timeren ikke relay denne besked til slutningen af cyklus buzzer.

Omskifter

Et problem med den tørretumbler omskifter kan forhindre slutningen af cyklus signal fra aktivering. Selv om de fleste af de tørretumbler funktioner styres af timeren, vælger omkoblere og knapper på kontrolpanelet de ønskede handlinger. Hvis selector switch eller knop stikning, funktionssvigt eller slidt, selvom du har valgt til aktiv i slutningen af cyklus signalet, kan det ikke genkende dette valg.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com