Tørretumbler ikke tørring

October 16

Tørretumbler ikke tørring

Tørretumblere kommer i mange forskellige størrelser, stilarter og finish og spænder fra grundlæggende til high-tech i både funktion og udseende. Mens nogle tørretumblere tilbyder kun de mest basale af operationer og andre kan damp tør og bruge automatiske sensorer til at bestemme, hvilken type af stof og fugt niveau, har alle tørretumblere det samme mål – at tørre tøj. Hvis en tørretumbler er ikke, i virkeligheden, kan tørring elementer, brugerne ønsker at prøve nogle fejlfinding bestræbelser på at hjælpe med at identificere kilden til problemet. Mens nogle spørgsmål vil kræve professionel reparation, kan andre problemer potentielt være mere let løst.

Instruktioner

•Look for at sikre tørretumbleren er sluttet til en jordet, tre-prong stikkontakt. Den elektriske ledning bør være fast tilsluttet til tørretumbleren og til en stikkontakt med 240 volt. Dette kan kontrolleres med en spænding meter, findes på de fleste hjem reparation butikker. Nulstille eller erstatte sikring eller afbryder om nødvendigt.

•Find gas ventil på bagsiden tørretumbler på gas modeller og kontroller, at ventilen er fuldt åben.

•Åbn tørretumbleren og slide ud af skærmbilledet lint. Rense ud lint og returnere lint skærmen til tørretumbleren. Flyt tørretumbleren ud fra væggen og fjerne udstødning udluftning. Rens overskydende støv eller snavs fra ventilen og reconnect. En lille vakuum kan være nødvendig for dette trin.

•Undersøg tørretumbler for objekter, der kan have fået fanget mellem kanterne af tromlen, forhindrer korrekt tumbling. Hvis der er et objekt, der er fanget, tag tørretumbleren før du forsøger at fjerne elementet.

•Vælg opvarmet tør muligheder hvis tørretumbleren tumler, men ikke tør fordi der er ingen varme. Luk tørretumbler døren fast hver gang inden du starter tørretumbleren.

•Rengør ud udstødning hætte uden for hjemmet til at fjerne støv og snavs. Tænd tørretumbleren og starte en tørretumbler cyklus. Hold en hånd under udstødning hood at føle for luftbevægelse. Hvis ingen luft kan mærkes, kontakte en professionel.

Kortindgangsdør service professionel Hvis ovenstående trin ikke løser problemet, som andre potentielle problemer omfatter en beskadiget eller defekte-varmelegeme, termostat, switch, sikring eller ledninger, der kræver professionel reparation.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com