Tørretumbler tørretumbler oplysninger

October 8

Tørretumbler tørretumbler oplysninger

Den tørretumbler er en af mange muligheder for boligejere er at fremskynde tøj vask. Disse tørretumblere flytter løbende tøj, så varmen kan grundigt tørre alle dele af tøjet. De har tendens til at have høj energieffektivitet og også tager meget lidt plads, så de er blevet et fælles udvalg for boligejere.

Indstillinger

Tørretumblere spare plads i hjemmet. De kan også give dig blødere tøj og fjerne mange af de folder fundet i tøj ved at dreje tøj igen og igen. Tørretumblere kan dog for groft på sarte tøj, især på grund af de høje temperaturer, at tørretumbleren fungerer under. Tørretumblere har normalt en indstilling for syntetiske stoffer, en indstilling for bomuld og undertiden en indstilling for sarte tøj.

Sensorer

Den mere avancerede tumblere har sensorer, der lader dig vide hvornår tøjet tørt, mens tidtager tumblere kræver at du forudsige, hvor lang tid tumbler vil tage og så programmere timeren i overensstemmelse hermed. Mere avancerede tumblere brug fuzzy logik for at foretage ændringer til den tumbler indstillinger så tumbler opererer på den mest effektive måde muligt. Nogle tumblere kan du vælge, hvordan tør du ønsker dit tøj at være. Denne funktion kommer kun med fugt sensorer. Du kan have det tøj lidt fugtig, tør nok til at bære eller ekstra tørre for at fjerne folder fra tøj.

Effektivitet

Den mest energi effektive tumblere spare energi ved spinning tøj hurtigere mens du bruger mindre vand. Luftstrøm bag på rysteapparatet øger også energieffektivitet ved at flytte fugtig luft fra tøjet. Bekæmpelse rotationer holde tøj fra ender i en knude, som kan forhindre tøj fra tørring jævnt gennem.

Fan motors kan flytte tøj, så tøjet ikke flade i bunden af tørretumbleren. Tromle på indersiden bør ikke har kanter, som kan beskadige tøjet tumbling i tørretumbleren. Det kan forkorte levetiden af tøj.

Typer

Tørretumblere er enten kondensatorer, ventileret tumblere eller vaskemaskine/tørretumbler. Kondensatorer fjerne fugt fra luften og sætte fugt i en container. Denne beholder skal tømmes regelmæssigt. Mens disse enheder er dyrere, har husejere ofte kun plads nok til disse former for tørretumblere.

Udluftet tørretumblere bruge udluftninger til at fjerne den varme og fugtige luft og tage denne luften udenfor. Ventilationskanaler gøre disse tørretumblere, billigere og mere energieffektive. Dog skal du have en ekstern udluftning i nærheden at tage luften udenfor. Vaskemaskine tørretumbler har vask og tørring funktioner alle på den samme apparat. Du skal muligvis opdele din belastninger, fordi disse enheder ofte ikke giver tilstrækkelig plads til tørring-delen af apparatet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com