Tørretumbler udluftning Tricks

May 26

Tørretumbler udluftning Tricks

En af de vigtigste skridt i at installere en tørretumbler i dit hjem er udluftning udstødning. Ikke kun forbedrer ordentlig udluftning din tørretumbler ydeevne, det er en sikkerhedsforanstaltning, der hjælper med at forhindre brande. Selv om det kan synes som en vanskelig projekt, er der flere tips og tricks, der kan gøre udluftning din tørretumbler nemmere og hurtigere mens det stadig giver en sikker og effektiv måde for tørretumbler udstødning til at forlade dit hjem.

Bruge Metal klimaanlæggets

En måde at sikre, at din tørretumbler udluftning er sikker og kode-kompatibel er at bruge metal klimaanlæggets. Mange bygningsreglementer forbyde brugen af plastik, vinyl eller folie rørføring fordi de kan være brandfare. I stedet vælge glat metal rør, som kan skæres med tin snips til at passe enhver type af installation. Hvis du foretrækker at bruge en fleksibel form for udluftning, der kræver ikke skære, Sørg for at vælge en Multi-lagdelt, fleksible metal kanalen, som er UL-godkendt. Brug den korteste længden af fleksible klimaanlæggets muligt, og holde det fri for kinks.

Brug ikke skruer

Ved tilslutning af metal kanaler fra tørretumbleren til udluftning hætte, brug ikke skruer til at fastgøre kanalen indretning. Lint kan let få fast omkring skruerne og forårsage problemer, som den bygger over tid. Brug i stedet store klemmer til at forbinde kanalen til fittings. For at sikre forbindelsen, wrap søm med folie-faced gaffatape, tilgængelig fra kanalsystem eller VVS forhandlere.

Hænge med J-kroge

Afhængigt af konfigurationen skal du hænge din tørretumbler kanalsystem vandret. Den mest effektive metode til hængende udluftning materialer er at bruge Jørgensen-kroge. De er lavet af tunge plast og kommer med forborede huller, så kan du nemt vedhæfte dem til træ eller andre materialer, der tager skruer og søm. Ved hjælp af J-kroge gør hængende din kanalsystem meget hurtigere og nemmere, og forhindrer kinks i den udluftning.

Vakuum udluftning

At holde din tørretumbler udluftningsanordning fri for fnug er vigtigt af sikkerhedshensyn, men det hjælper også til at sikre, at din tørretumbler fungerer effektivt så vasketøjet tørrer hurtigere. Inspicere udluftning hætte på en regelmæssig basis og fjerne eventuelle fnug. Men for at sikre, at ventilen er helt ren, bruge en vakuumslangen til at rense det mindst en gang om året. Slange slangen ind i ventilen og blidt Tryk på siderne til at løsne eventuelle fnug, der kan blive hængende i sømme eller leddene. Tage sig tid til vakuum lint fra omkring tørretumbler samt, herunder området omkring det brænder og motor tørretumbler er bunden, til at forbedre brandsikkerheden.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com