Tørretumbler Udskift strømkablet

March 18

Der er to mulige grunde til at erstatte en netledning på en tørretumbler. Den mest almindelige årsag er at netledningen er blevet beskadiget eller slidt ud og ikke længere fungerer.

Eller du har flyttet til et nyt hjem og ledningen på en gammel tørretumbler flyttet og svarer ikke til stikkontakten. Forretningen er i overensstemmelse med den nationale elektriske kode artikel 250, hvori det hedder, at nogle apparater skal være funderet og fæstnede. De nuværende tre prong ledningen vil ikke passe en fire prong stikkontakt. Forretningen kan ikke ændres, så ledningen skal udskiftes.

Fjern ledningen

Efter at frakoble tørretumbler fra stikkontakten, finde den adgangspanelet til ledningen på bagsiden af tørretumbleren. Det er som regel direkte ved siden af ledningen og fastgjort med fire skruer. Fjerne panelet ved at skrue det fra tørretumbleren. Du vil se, at den terminal blok har tre ledninger fastgjort til individuelle terminaler. Fjerne nødder eller skruer, der holder ledningerne til terminal blok og sæt dem til side. Limning strop eller wiren skal fjernes så godt. Dette er en grøn ledning eller en kobber stroppen mellem den hvide ledning terminal og en grøn skrue på rammen af tørretumbleren.

Løsne skruerne omkring det stik, der holder strømkablet og trække ledningen.

Installere nye ledning

Sæt den nye netledningen inde det stik, der holder det på plads til tørretumbleren. Ved hjælp af skruer eller bolte fjernes tidligere; knytte individuelle ledningerne til terminalklemmerne. Match farverne i tråd med de samme farvede terminal placering. Tage den grønne limning wire og vedhæfte den hvor den grønne skrue er forbundet til stellet af tørretumbleren. Når ledningerne er blevet tilsluttet, gå tilbage og se på dem igen for at sikre alle farverne passer korrekt.

Stramme stik rundt om ledningen og systemkortets adgang panel pladen ved at skrue den tilbage i.

Power tørretumbleren

Inden du slutter den nye ledning, slukke effektafbryderen til tørretumbler forretningen. Tilslut den nye ledning og derefter aktivere effektafbryderen tilbage på. Dette er en sikrere måde at oprindeligt koble op magt. I tilfælde af ledningen blev installeret forkert er det sikrere at være væk fra ledningen når det aktiveres først med magt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com