Tørretumbler udstødning indstillinger

October 24

Installere en tørretumbler vil ende besværet med at gøre turen til vaskeriet eller hænge tøj på linjen til tørre, hvilket kan gøre dem stive og scratchily ubehageligt. Tørretumbleren må udstyres med ordentlig udsugning til at fremskynde tørringen og fjerne støv oprustning, som kan føre til betydelige messer og brandfare. En tørretumbler kan være udluftes flere forskellige måder. Dit bedste valg afhænger det sted, hvor din tørretumbler er installeret.

Gennem væggen

Gå gennem væggen til ydersiden af hjemmet er den bedste løsning for tørretumbler ventilation. Alle tørretumbler producenter anbefaler denne metode, ifølge BuildersBest.com.

Bruger en glat, vil metal tørretumbler udluftningsanordning vedhæftede køre gennem en nærliggende muren på ydersiden af hjemmet fremskynde tørreprocessen mere end andre ventilation metoder. Da den gennemsnitlige belastning af vasketøj kan indeholde op til en gallon vand, vil får denne fugt uden for hjemmet gøre den tørretumbler arbejde mere effektivt. Lint oprustning bliver desuden ikke et stort problem med denne form for ventilation, da de små partikler vil blive frigivet i luften udenfor.

Væg udluftningsanordning vil også frigive overskudsvarme fra tørretumbleren til udendørs i stedet for at holde det indeholdt i strukturen. Dette vil holde rumtemperaturer ned, hvilket vil reducere køling omkostninger i varmt vejr. Hardware og hjem forbedring butikker bære kits, der omfatter metal kanalen og vent udlæg der monteres på ydersiden i hjemmet.

Ud af vinduet

Hvis skære igennem væggen for at installere et aftræk ikke er en mulighed, kan så lignende resultater opnås ved udluftning din tørretumbler gennem et nærliggende vindue i vaskerum. Fleksible metal eller plast vent slanger er tilgængelige hvor tørretumbler sælges der giver mulighed for manipulation af aftræk til at gå i nogen retning nødvendige.

Mens fordelene ved udluftning gennem et vindue er svarer til indstillingen gennem væggen, har det ulemper. I de fleste tilfælde får vinduet åbnes og ventilen skal sættes på plads hver gang du bruger tørretumbleren. Noget vil også have at holde det på plads, mens belastningen tørrer. Klemme udluftning i vinduet vil delvist knuse udluftningsanordning slange og kunne få det til at bevare lint og begrænse luftstrøm. Knust udluftninger kan føre til en brandfare fra overophedning, ifølge The Family Handyman hjemmeside.

Indvendige Ventilation

Hvis ingen andre muligheder eksisterer, er muligt at udlufte din tørretumbler indendørs. Indendørs udluftning lint fælder er designet til at håndtere denne type situation, men det anbefales, at denne indstilling anvendes kun som en sidste udvej, efter BuildersBest.com.

Indendørs lint fælder ophobes masser af lint og skal rengøres ofte. Også, fugt udvist af ventilen kan forårsage mug problemer i vaskerum. Den fugtige luft og lint ophobning kombineret kan resultere i længere tørring gange dette resultat i højere energiregninger og begrænset luftstrøm på grund af lint ophobning. Lint oprustning fører til overophedning farer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com