Tørretumblere & brændende lugt

November 21

Tørretumblere & brændende lugt

Du kender brandfare i dit hjem: stovetop og plads varmelegeme. Du bør medtage din tørretumbler på denne liste. Du bør aldrig ignorere en brændende lugt kommer fra din vaskeri og tørretumbler.

Årsager

En brændende lugt fra en tørretumbler kan skyldes tørretumbleren er skubbet for langt tilbage mod væggen, knusning sin elektriske stik. Dette øger chancen for en elektrisk brand. En anden mulig årsag til en brændende lugt kan være lint fanget i en tøj tørretumbler lint fælden. Lint er brandfarligt. Hvis det overophedes, kan det antændes eller Ulmer, udsender en brændende lugt.

Løsninger

For at mindske risikoen for en elektrisk brand, være sikker på, at der er mellemrum mellem bagsiden af en tørretumbler og væggen. Rense snavs fælder i en tørretumbler på regelmæssig basis så lint ikke kan bygge op, at reducere risikoen for brand, ifølge "Skal give ild sikker."

Overvejelser

Hvis din tørretumbler ikke lufte ordentligt på ydersiden, er det sandsynligt, at lint vil sikkerhedskopiere i udluftning i muren. Dette øger risikoen for brand i din væg. Hvis du opdager en brændende lugt fra din tørretumbler, slukke for den og undersøge straks.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com