Tørretumbleren gør en støj, og det lugter ligesom det brænder

September 2

Tørretumbleren gør en støj, og det lugter ligesom det brænder

Duften af noget brændende er slemt nok, når det sker i dit køkken. Hvis lugten kommer fra din tørretumbler, men er det et langt større problem. Lugte noget tegn brændende og høre en underlig lyd advarsel, at din tørretumbler kræver vedligeholdelse straks.

Lugt

Hvis din tørretumbler gør en støj og lugter som brændende, se du sandsynligvis ikke nogen røg når du undersøge problemet. Støjen af hårtørrer gør kunne starte så snart du tænder for den, eller det kan opbygge og blive mærkbar godt ind i enhedens cyklus. Den brændende lugt vil starte et par minutter efter du tænder tørretumbleren. Lugten kommer i tøjet, ødelægger indsatsen af vaske dem. Det kan blive hængende inde i tørretumbleren og din vaskeri område, hvilket gør hele rummet ubehagelige.

Årsager

En potentiel årsag til støj og brændende lugt er er jo tørretumbler, motor funktionssvigt. Som dele i motoren opleve øget friktion, som de arbejder, gør motoren mere støj end sædvanligt. Friktionen kan forårsage varme til at bygge i motor, producerer et varmt eller brændende lugt. Den andre mulige årsag til problemer er alt for meget støv inde i enheden. Når lint fanget i de tørretumbler varmer op, frigiver det en røget duft. For meget lint gør at fjerne fugt fra tøj mere vanskeligt. Da enheden arbejder hårdere og længere, kan stammen, der føre til højere motor støj.

Løsninger

Hvis årsagen er et problem med motoren, kontakte en appliance reparation specialist. Hun kan diagnosticere årsagen til fejl og fortælle dig, hvis enheden kan repareres, eller hvis det skal udskiftes. Hvis lint oprustning er problemet, skal du fjerne det fra lint fælden. Rette op på en bøjle og bruge det til at træk forsigtigt fnugfri hvis det sidder fast på plads. Du kan også købe en tryllestav, designet til at passe inde i lint fælder hjem forbedring butikker.

Overvejelser

Ikke ignorere lyden eller brændende lugt kommer fra din dyer. Både en motor fejl og en ophobning af støv kan føre til et brand og permanent skade på enheden og potentielt dit hjem. Forhindre støv oprustning af oprensning fælde før hver belastning af tøj, du placerer i tørretumbleren. Hvis lugten af røg dvæler inde i tørretumbleren, efter at du har løst problemet, skal du tørre det med en svamp dyppet i lige dele eddike og vand. Løsningen deodorizes tørretumbler er interiør.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com