Toscanske italienske soveværelse udsmykning idéer

July 14

Toscanske italienske soveværelse udsmykning idéer

Omdan dit soveværelse fra kedeligt til betagende ved at indføre den beroligende stil af toscanske-inspirerede udsmykning. Den toscanske stil udsmykning blander italienske, franske og spanske designs til at danne en karakteristisk Middelhavet design. Styre klar af strømlinet og moderne design, bringer toscansk stil udsmykning den økologiske toner af natur inde i hjemmet med rige farver og rustikke teksturer.

Farver

Find inspiration til din toscanske soveværelse ved at undersøge de rige farver i naturen. Denne omfattende palet tilbyder fundamentet til at dekorere dit værelse. Undgå at fylde dit soveværelse med for mange farver, hvilket resulterer i en overfyldt buket i stedet for en beroligende tilbagetog.

Vælg din vægfarve og to accent farver, tekstiler og tilbehør, der tilbyder kontrast og dybde. Hvis du har til formål at gøre dit enorme soveværelse vises mindre og hyggeligere, male dine vægge en olivengrøn med kanel og creme-farvet accenter. For at åbne op en lille, overfyldte soveværelse, anvende cremet stuk til dine vægge og accent med turkis og guld tilbehør.

Tekstiler

Spille med tekstiler i dit værelse indtil effekten efterligner den rustikke stil af en toskansk villa. I stedet for omfattende vindue behandlinger, vælge enkle hvide tynde eller bomuld gulv-længde gardiner til at klæde din windows. Indføre din accent farver med stof af din sengetæppe og puder. Det er ikke plads til at bruge din silke og satin tilbehør. I stedet ser for stoffer, der indebærer rustikke charme. Bomuld, hør og jute er interessante teksturer, der tilføjer dybde og ægthed til din toscanske soveværelse.

Møbler

Dekorere dit værelse med naturligt træ eller smedejern møbler. Vælg robust udseende møbler, der bærer det rustikke tema i dit soveværelse. De møbler stil afhænger humør af dit værelse. Hvis dit værelse afspejler den afslappede atmosfære af en italiensk land sommerhus, vælge møbler, der er enkel og uden udsmykning. Hvis dit værelse efterligner elegancen af en toskansk villa, derefter pryde dit soveværelse med udsmykkede smedejern møbler eller fine hårdttræ stykker. Indarbejde en vigtig egenskab af toscanske soveværelser, der er kæmpe hovedgærder, dominere rummet.

Accenter

Afslut din toscanske italienske soveværelse med smedejern tilbehør, friske eller silke blomster og planter og udsmykkede spejle. Vælg et betydeligt stykke af smedejern vægkunst til at pryde dine vægge eller hænge en indviklet gobelin for at opnå en autentisk Middelhavet føler. Hænge din spejle strategisk for at afspejle naturlige belysning fra et vindue eller dæmpede belysning fra et stearinlys display. En dekorativ bord eller væg springvand giver den naturlige stemning af toscansk udsmykning ved at bringe naturen inde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com