Toscanske Remodeling ideer til en Master badeværelse

October 10

Toscanske Remodeling ideer til en Master badeværelse

Den toscanske udsmykning stil består af varme farver og smedejern tilbehør, der er påvirket af den romantiske stemning i Toscana, Italien. Rige træ er fremhævet i hele badeværelset og øger den visuelle appel af badeværelset. Afhængigt af størrelsen af din master badeværelse er der meget der kan gøres med denne plads med hensyn til remodeling for en toscansk stil.

Maling

Når remodeling dit badeværelse i en toscansk stil badeværelse, vil maleri være den nemmeste opgave. Vælg en varm farve som en brændt eller terra cotta orange og guld som din primære farver. Male væggene tilføje disse farver dybde til andre accenter, der tilføjes til badeværelset. Du kan også bruge antydninger af grøn og blå som accenter på trim eller designs på væggene.

Gulvbelægning

Hvis du har i øjeblikket tæppe gulvbelægning i dit badeværelse, er det tid til at trække det og erstatte det med noget, der har mere af en italiensk føler for det.. Bruge marmor gulv eller en sten-lignende flise som din nye gulvbelægning til at forbedre den toscanske stil i dit badeværelse. Hvis du er i humør til at splurge, købe nogle natursten som din gulvbelægning som dette vil helt sikkert skabe en fornemmelse af en toscansk badeværelse.

Møbler og tilbehør

Hvis din mester badeværelse har et opholdsområde eller er store nok til at understøtte møbler, købe en lille bænk eller sofa med varme farver og med accent rige woods, hvis det er muligt. Gå med en stil, der er enkle, men alligevel elegant med de rigtige farver. Når du vælger tilbehør, Sørg for at købe grønt, faux eller reelle og sæt på toppen af din forfængelighed, over toilettet og i hjørner af dit badeværelse.

Kampprogram

Hvis du ikke har smedejern eller børstet nikkel inventar, såsom håndklædestativer eller vandhaner, er dette et must for den toscanske tema. Dette giver din toscanske badeværelse en gammeldags føler og kun tilføjer til varmen i rummet. Også overveje at installere en bidet ved siden af dit toilet, da dette er fælles for italienske hjem; en bidet bruges til at rense dig selv efter benytter badeværelset men er også brugt til at vaske dine fødder.

Illustrationer

Hvis din væg er plads, købe et dejligt stykke af italienske eller italiensk-inspirerede billeder til din master badeværelse i Tuscany-stil. Kontroller, at farverne i maleriet eller kunstværk matcher resten af dit badeværelse. Hvis det ikke passer helt, i det mindste sørge for, at farverne, der komplimenterer hinanden. Den sidste ting du ønsker at gøre er køb artwork du virkelig gerne, men det går ikke godt med badeværelset. Eventuelt begynde med kunstværk du vide vil gå godt i dit badeværelse og opbygge farver i dit badeværelse i nærheden af illustrationen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com