Totakt Vs. Firetakt Weed spisere

December 7

Vilkår slagtilfælde og cyklus er brugt i flæng til at beskrive de lille benzinmotorer, at magten weed trimmere. Generelt, koster to-takts motorer mindre end fire-takts motorer. De er lettere og producere mere magt til deres størrelse, men de er også mere støjende og forurene mere. De tungere fire-takts motorer er dyrere, tungere, mere støjsvage, holder længere og forurener mindre.

Motor Basics

En fire-takts motor brænder luft og gas i cylinderen, skubbe stemplet udad i en magt slagtilfælde. Stemplet returnerer derefter udledninger brændte gasser på en anden passiv slagtilfælde, tager i brændstof på andet retur. Det brande derefter en anden magt slagtilfælde. Krumtapakslen, vender derfor to gange for hver magt slagtilfælde. En to-takts motor skubber ud brændte gasser på magt slagtilfælde og tager i luft og brændstof på den tilbagevenden slagtilfælde, der kræver lige en tur til krumtapakslen at levere strøm.

To-takts fordele

To-takts motorer er lettere at starte i koldt vejr, og de er lysere. De er billigere end fire-takts motorer og producere fra 20 til 60 procent mere strøm til samme vægt.

To-takts ulemper

To-takts motorer bruger mere gas for kørende samtidig som en fire-takts motor, og de er mere støjende. Du er nødt til at blande olie med gas til at køre en to-cyklus motor. To-takts motorer kører ved højere temperaturer og frigive op til 30 procent af uforbrændt blanding af brændstof og olie som udstødning røg. Når de bliver ældre, udleder de endnu mere røg. Da to-takts motorer stole på olie i brændstoffet at smøre dem i stedet for at have en smøresystem, bærer de mere hurtigt. Den olie, som du føjer til gas for to-takts motorer er dyrt, og du er nødt til at tilføje 4 ounces for hver gallon af gas.

Fire-takts fordele

Da fire-takts motorer har en indbygget smøresystem, har du ikke blande olie med gas, som du har at gøre med to-takts motorer. Smøresystem af fire-takts motorer hjælper med at gøre dem køre renere, og de mødes lettere EPA luft forurening standarder. De løber roligere så er mindre af en gene for dine naboer. De holder også længere end to-takts motorer.

Fire-takts ulemper

Fire-takts motorer er generelt tungere, en ulempe i en ukrudtsplante trimmer, at operatøren har at bære. De har mindre magt til deres vægt end to-takts motorer. Fire-takts motorer også koste mere end to-takts motorer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com