Traditionel afrikansk-amerikanske kulturelle udsmykning

November 28

Hvis du ønsker at dekorere dit hjem med accenter fra din afro-amerikanske arv, er der en række møbler, som du kan medtage i dit space. Rige farver, symbolske billeder og oprigtig illustrationer har potentiale til at give dit hjem et kulturelt rige flair, der passer til din personlige stil.

Størrelse

For et mindre rum er det bedst at medtage afrikansk-amerikanske dekorationer, der vil tilføje "liv" til plads; pryder hylder med afrikanske figurer eller dekorere væggen med genoptryk af digte eller citater af afro-amerikanske forfattere eller statsmænd. I et større rum er et skab fyldt med forskellige afrikanske figurer og keramik ideel.

Betydning

Det er en god ide at medtage afrikansk-amerikanske dekorationer i dit hjem, der har kulturelle eller familiens betydning. Som en centerpiece, funktion stearinlys i gul, grøn og rød--farver af Pan-afrikanske flag--som repræsenterer solen, jorden og blod og ofre for det afrikanske folk. Du kan også bruge billeder af dine ældre familiemedlemmer, som en gammel bryllup foto af dine bedsteforældre, placeret i en guld ramme for stue eller billeder af dine forældre som børn for barnets børnehave.

Overvejelser

Overvej det farveskema, du bruger til et værelse, når du vælger de afrikansk-amerikanske dekorationer du vil medtage. Hvis du udsmykning med brune eller neutrale farver, vil klassiske fotos med en sepia finish se godt ud i rummet, såsom et genoptryk af Martin Luther King Jr. levere en tale eller Maya Angelou. Hvis du ønsker at pryder rummet med lysere farver, kigge efter traditionelle afrikanske stammefolk prints, såsom kente klud, til at dække kaste puder eller bruge som vægtæpper i stuen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com